Nabeschouwing Wigan Athletic - Blackpool (1-0) || League One 2023/2024

Zaterdag 16 maart 2024 - 16:00 uur

In de League One 2023/2024 neemt Wigan Athletic het zaterdag 16 maart 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Blackpool. De wedstrijd wordt gespeeld in The DW Stadium in Wigan.

Via de Wigan Athletic - Blackpool live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wigan Athletic - Blackpool (1-0)

Het League One duel tussen Wigan Athletic en Blackpool is onder leiding van scheidsrechter James Linington geëindigd in een 1-0 overwinning voor Wigan Athletic. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door Scott Smith, waarmee Wigan Athletic met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Wigan Athletic.

LIVE Wigan Athletic - Blackpool 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wigan Athletic - Blackpool teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor Babajide Adeeko Wigan Athletic
23' Wissel Blackpool Wissel Shayne Lavery voor Jordan Rhodes Blackpool
23' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor Shaun Maloney Wigan Athletic
26' Doelpunt Wigan Athletic Doelpunt Scott Smith met assist van Jordan Jones Wigan Athletic 1-0
42' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor George Byers Blackpool
45' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor Charlie Hughes Wigan Athletic
49' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor Jordan Jones Wigan Athletic
62' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor Matthew Pennington Blackpool
69' Wissel Blackpool Wissel Kyle Joseph voor Karamoko Dembélé Blackpool
69' Wissel Blackpool Wissel CJ Hamilton voor Jake Beesley Blackpool
70' Wissel Wigan Athletic Wissel Steven Sessegnon voor Stephen Humphrys Wigan Athletic
78' Wissel Wigan Athletic Wissel Charlie Kelman voor Martial Godo Wigan Athletic
78' Wissel Wigan Athletic Wissel Liam Shaw voor Matthew Smith Wigan Athletic
82' Wissel Wigan Athletic Wissel Charlie Goode voor Jordan Jones Wigan Athletic
82' Wissel Wigan Athletic Wissel Josh Magennis voor Thelo Aasgaard Wigan Athletic
83' Wissel Blackpool Wissel Sonny Carey voor Matthew Pennington Blackpool
83' Wissel Blackpool Wissel Matthew Virtue-Thick voor Oliver Norburn Blackpool
Video hoogtepunten en samenvatting Wigan Athletic - Blackpool
Opstellingen Wigan Athletic - Blackpool
De opstellingen van Wigan Athletic en Blackpool zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wigan Athletic gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Blackpool zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.