Nabeschouwing Wigan Athletic - Bolton Wanderers (1-0) || League One 2023/2024

Dinsdag 27 februari 2024 - 21:15 uur

In de League One 2023/2024 neemt Wigan Athletic het dinsdag 27 februari 2024 om 21:15 uur in eigen huis op tegen Bolton Wanderers. De wedstrijd wordt gespeeld in The DW Stadium in Wigan.

Via de Wigan Athletic - Bolton Wanderers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wigan Athletic - Bolton Wanderers (1-0)

Het League One duel tussen Wigan Athletic en Bolton Wanderers is onder leiding van scheidsrechter John Busby geëindigd in een 1-0 overwinning voor Wigan Athletic. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 69e minuut door Stephen Humphrys, waarmee Wigan Athletic met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Wigan Athletic uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Wigan Athletic - Bolton Wanderers 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wigan Athletic - Bolton Wanderers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor Edmond-Paris Maghoma Bolton Wanderers
21' Wissel Bolton Wanderers Wissel A. Collins voor Carlos Mendes Bolton Wanderers
24' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor Nathanael Ogbeta Bolton Wanderers
45' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor Josh Magennis Wigan Athletic
54' Wissel Wigan Athletic Wissel Stephen Humphrys voor Josh Magennis Wigan Athletic
60' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor Matthew Smith Wigan Athletic
64' Wissel Wigan Athletic Wissel Martial Godo voor Callum McManaman Wigan Athletic
69' Doelpunt Wigan Athletic Doelpunt Stephen Humphrys met assist van Luke Chambers Wigan Athletic 1-0
70' Wissel Bolton Wanderers Wissel Jón Daði Böðvarsson voor Victor Adeboyejo Bolton Wanderers
70' Wissel Bolton Wanderers Wissel Kyle Dempsey voor Edmond-Paris Maghoma Bolton Wanderers
75' Wissel Wigan Athletic Wissel Liam Morrison voor Charlie Goode Wigan Athletic
75' Wissel Wigan Athletic Wissel Tom Pearce voor Jonny Smith Wigan Athletic
77' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor Scott Smith Wigan Athletic
79' Wissel Bolton Wanderers Wissel Cameron Jerome voor Josh Sheehan Bolton Wanderers
92' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor George Thomason Bolton Wanderers
Video hoogtepunten en samenvatting Wigan Athletic - Bolton Wanderers
Opstellingen Wigan Athletic - Bolton Wanderers
De opstellingen van Wigan Athletic en Bolton Wanderers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wigan Athletic gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Bolton Wanderers zal beginnen in een 3-1-4-2 opstelling.