Nabeschouwing Wigan Athletic - Burton Albion (1-1) || League One 2023/2024

Vrijdag 29 maart 2024 - 16:00 uur

In de League One 2023/2024 neemt Wigan Athletic het vrijdag 29 maart 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Burton Albion. De wedstrijd wordt gespeeld in The DW Stadium in Wigan.

Via de Wigan Athletic - Burton Albion live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wigan Athletic - Burton Albion (1-1)

De League One 2023/2024 wedstrijd tussen Wigan Athletic en Burton Albion geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van Sam Hughes zette Wigan Athletic op een 1-0 voorsprong in de 43e minuut van de wedstrijd. Burton Albion kwam na 54 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van John Brayford , waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Wigan Athletic - Burton Albion 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wigan Athletic - Burton Albion teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

43' Eigen doelpunt Wigan Athletic Eigen doelpunt Sam Hughes Wigan Athletic 1-0
53' Wissel Wigan Athletic Wissel Martial Godo voor Stephen Humphrys Wigan Athletic
53' Wissel Wigan Athletic Wissel Steven Sessegnon voor Sean Clare Wigan Athletic
54' Doelpunt Burton Albion Doelpunt John Brayford  met assist van Joe Hugill Burton Albion 1-1
67' Wissel Wigan Athletic Wissel Josh Magennis voor Charlie Kelman Wigan Athletic
67' Wissel Wigan Athletic Wissel Chris Sze voor Jonny Smith Wigan Athletic
68' Wissel Wigan Athletic Wissel L. Chambers voor Tom Pearce Wigan Athletic
75' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor Ciaran Gilligan Burton Albion
79' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor Scott Smith Wigan Athletic
79' Wissel Burton Albion Wissel Ademola Ola-Adebomi voor Mason Bennett Burton Albion
88' Wissel Burton Albion Wissel Antwoine Hackford voor Joe Hugill Burton Albion
88' Wissel Burton Albion Wissel Adedeji Oshilaja voor Mark Helm Burton Albion
94' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor Tom Hamer Burton Albion
91' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor Joe Powell Burton Albion
Video hoogtepunten en samenvatting Wigan Athletic - Burton Albion
Opstellingen Wigan Athletic - Burton Albion
De opstellingen van Wigan Athletic en Burton Albion zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wigan Athletic gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Burton Albion zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.