Nabeschouwing Wigan Athletic - Cambridge United (1-2) || League One 2021/2022

Zaterdag 16 april 2022 - 18:15 uur

In de League One 2021/2022 neemt Wigan Athletic het zaterdag 16 april 2022 om 18:15 uur in eigen huis op tegen Cambridge United. De wedstrijd wordt gespeeld in The DW Stadium in Wigan.

Via de Wigan Athletic - Cambridge United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wigan Athletic - Cambridge United (1-2)

Het League One duel tussen Wigan Athletic en Cambridge United is onder leiding van scheidsrechter Ross Joyce geëindigd in een 1-2 overwinning voor Cambridge United. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 33e minuut door H. Knibbs, waarmee Cambridge United met 0-1 de leiding nam. Cambridge United vergrootte in de 43e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Smith op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 77e minuut wist Wigan Athletic de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via T. Naylor. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Wigan Athletic kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Ross Joyce, waardoor Cambridge United dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Wigan Athletic - Cambridge United 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wigan Athletic - Cambridge United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor C. Lang Wigan Athletic
29' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor M. Power Wigan Athletic
33' Doelpunt Cambridge United Doelpunt H. Knibbs met assist van J. Ironside Cambridge United 0-1
43' Doelpunt Cambridge United Doelpunt S. Smith met assist van J. Brophy Cambridge United 0-2
46' Wissel Wigan Athletic Wissel J. Kerr voor G. Shinnie Wigan Athletic
46' Wissel Wigan Athletic Wissel T. Pearce voor G. Edwards Wigan Athletic
57' Gele kaart Cambridge United Gele kaart voor G. Williams Cambridge United
67' Wissel Cambridge United Wissel L. ONeil voor H. Knibbs Cambridge United
72' Wissel Wigan Athletic Wissel S. Humphrys voor T. Darikwa Wigan Athletic
77' Doelpunt Wigan Athletic Doelpunt T. Naylor met assist van M. Power Wigan Athletic 1-2
81' Wissel Cambridge United Wissel S. Tracey voor S. Smith Cambridge United
94' Gele kaart Cambridge United Gele kaart voor P. Digby Cambridge United
96' Gele kaart Cambridge United Gele kaart voor D. Mitov Cambridge United
Video hoogtepunten en samenvatting Wigan Athletic - Cambridge United
Opstellingen Wigan Athletic - Cambridge United
De opstellingen van Wigan Athletic en Cambridge United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wigan Athletic gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Cambridge United zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.