Nabeschouwing Wigan Athletic - Fleetwood Town (3-0) || League One 2023/2024

Dinsdag 28 november 2023 - 20:45 uur

In de League One 2023/2024 neemt Wigan Athletic het dinsdag 28 november 2023 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Fleetwood Town. De wedstrijd wordt gespeeld in The DW Stadium in Wigan.

Via de Wigan Athletic - Fleetwood Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wigan Athletic - Fleetwood Town (3-0)

Het League One duel tussen Wigan Athletic en Fleetwood Town is onder leiding van scheidsrechter Edward Duckworth geëindigd in een 3-0 overwinning voor Wigan Athletic. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Wigan Athletic kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van Jordan Jones. Een ongelukkig eigen doelpunt van Jay Lynch zorgde ervoor dat Wigan Athletic op 2-0 kwam te staan in de 31e minuut. In de 46e minuut kreeg Josh Earl van Fleetwood Town voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Fleetwood Town de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de 61e minuut volgde een derde treffer van Wigan Athletic, waarmee Tom Pearce zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Edward Duckworth, waardoor Wigan Athletic dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Wigan Athletic - Fleetwood Town 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wigan Athletic - Fleetwood Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Wigan Athletic Doelpunt Jordan Jones met assist van Tom Pearce Wigan Athletic 1-0
26' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor Ben Heneghan Fleetwood Town
29' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor Phoenix Patterson Fleetwood Town
31' Eigen doelpunt Wigan Athletic Eigen doelpunt Jay Lynch Wigan Athletic 2-0
40' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor Josh Earl Fleetwood Town
46' Tweede gele kaart Fleetwood Town Tweede gele kaart voor Josh Earl Fleetwood Town
46' Wissel Fleetwood Town Wissel Mohammed Olabosun Lawal voor Scott Robertson Fleetwood Town
46' Wissel Fleetwood Town Wissel Carl Johnston voor Harrison Holgate Fleetwood Town
52' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor Brendan Sarpong-Wiredu Fleetwood Town
61' Doelpunt Wigan Athletic Doelpunt Tom Pearce Wigan Athletic 3-0
66' Wissel Wigan Athletic Wissel Chris Sze voor Callum Lang Wigan Athletic
67' Wissel Fleetwood Town Wissel Cian Hayes voor Stephen Humphrys Fleetwood Town
67' Wissel Wigan Athletic Wissel Josh Magennis voor Stephen Humphrys Wigan Athletic
67' Wissel Wigan Athletic Wissel Callum McManaman voor Jack Marriott Wigan Athletic
67' Wissel Fleetwood Town Wissel Jayden Stockley voor Callum Lang Fleetwood Town
78' Wissel Wigan Athletic Wissel Liam Shaw voor Sean Clare Wigan Athletic
78' Wissel Wigan Athletic Wissel Josh Stones voor Martial Godo Wigan Athletic
79' Wissel Fleetwood Town Wissel Josh Vela voor Danny Mayor Fleetwood Town
83' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor Josh Stones Wigan Athletic
Video hoogtepunten en samenvatting Wigan Athletic - Fleetwood Town
Opstellingen Wigan Athletic - Fleetwood Town
De opstellingen van Wigan Athletic en Fleetwood Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wigan Athletic gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Fleetwood Town zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.