Nabeschouwing Wigan Athletic - Leyton Orient (1-0) || League One 2023/2024

Zaterdag 9 maart 2024 - 16:00 uur

In de League One 2023/2024 neemt Wigan Athletic het zaterdag 9 maart 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Leyton Orient. De wedstrijd wordt gespeeld in The DW Stadium in Wigan.

Via de Wigan Athletic - Leyton Orient live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wigan Athletic - Leyton Orient (1-0)

Het League One duel tussen Wigan Athletic en Leyton Orient is onder leiding van scheidsrechter Scott Oldham geëindigd in een 1-0 overwinning voor Wigan Athletic. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor Ethan Galbraith van Leyton Orient. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 42e minuut het veld moest verlaten. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 73 minuten was het Jason Kerr die Wigan Athletic op een 1-0 voorsprong zette. Dit was ook direct het enige doelpunt van de wedstrijd, want beide ploegen wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Wigan Athletic uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Wigan Athletic - Leyton Orient 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wigan Athletic - Leyton Orient teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Gele kaart Leyton Orient Gele kaart voor Shaqai Forde Leyton Orient
29' Gele kaart Leyton Orient Gele kaart voor Ethan Galbraith Leyton Orient
42' Tweede gele kaart Leyton Orient Tweede gele kaart voor Ethan Galbraith Leyton Orient
45' Wissel Leyton Orient Wissel Rob Hunt voor Oliver ONeill Leyton Orient
46' Wissel Leyton Orient Wissel Jordan Brown voor Max Sanders Leyton Orient
53' Wissel Wigan Athletic Wissel Stephen Humphrys voor Babajide Adeeko Wigan Athletic
53' Wissel Wigan Athletic Wissel Charlie Kelman voor Josh Magennis Wigan Athletic
53' Wissel Leyton Orient Wissel Jayden Sweeney voor Shaqai Forde Leyton Orient
59' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor Charlie Goode Wigan Athletic
64' Wissel Wigan Athletic Wissel Martial Godo voor Scott Smith Wigan Athletic
72' Wissel Wigan Athletic Wissel Jonny Smith voor Luke Chambers Wigan Athletic
72' Wissel Wigan Athletic Wissel Jason Kerr voor Charlie Goode Wigan Athletic
73' Doelpunt Wigan Athletic Doelpunt Jason Kerr met assist van Jonny Smith Wigan Athletic 1-0
82' Wissel Leyton Orient Wissel Daniel Adu-Adjei voor Omar Beckles Leyton Orient
82' Wissel Leyton Orient Wissel Joe Pigott voor Darren Pratley Leyton Orient
Video hoogtepunten en samenvatting Wigan Athletic - Leyton Orient
Opstellingen Wigan Athletic - Leyton Orient
De opstellingen van Wigan Athletic en Leyton Orient zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wigan Athletic gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Leyton Orient zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.