Nabeschouwing Wigan Athletic - Northampton Town (2-1) || League One 2023/2024

Zaterdag 12 augustus 2023 - 16:00 uurIn de League One 2023/2024 neemt Wigan Athletic het zaterdag 12 augustus 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Northampton Town. De wedstrijd wordt gespeeld in The DW Stadium in Wigan.

Via de Wigan Athletic - Northampton Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wigan Athletic - Northampton Town (2-1)

Het League One duel tussen Wigan Athletic en Northampton Town is onder leiding van scheidsrechter Ross Joyce geëindigd in een 2-1 overwinning voor Wigan Athletic. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Wigan Athletic - Northampton Town
Goals
2
1
LIVE Wigan Athletic - Northampton Town 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wigan Athletic - Northampton Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Wigan Athletic - Northampton Town
Opstellingen Wigan Athletic - Northampton Town

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Wigan Athletic - Northampton Town

Wigan Athletic en Northampton Town treffen elkaar in de 2e speelronde van de League One van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ross Joyce en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Wigan Athletic en Northampton Town in de League One vond plaats op 9 februari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Wigan Athletic. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Wigan Athletic favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Northampton Town slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Wigan Athletic 3
Winst Northampton Town 1
Gelijkspel 0
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Wigan Athletic op een 24e positie staat, terwijl we Northampton Town terugvinden op de 18e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Wigan Athletic - Northampton Town Opstelling Wigan Athletic Opstelling Northampton Town Live Wigan Athletic - Northampton Town Live Wigan Athletic - Northampton Town kijken Wigan Athletic - Northampton Town kijken Live Wigan Athletic - Northampton Town stream Wigan Athletic - Northampton Town Fox Sports Nabeschouwing Wigan Athletic - Northampton Town Uitslag Wigan Athletic - Northampton Town Statistieken Wigan Athletic - Northampton Town League One 2023/2024 Wigan Athletic - Northampton Town wedden Wigan Athletic - Northampton Town gokken Wigan Athletic - Northampton Town Unibet