Nabeschouwing Wigan Athletic - Oxford United (2-0) || League One 2023/2024

Dinsdag 24 oktober 2023 - 20:45 uur

In de League One 2023/2024 neemt Wigan Athletic het dinsdag 24 oktober 2023 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Oxford United. De wedstrijd wordt gespeeld in The DW Stadium in Wigan.

Via de Wigan Athletic - Oxford United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wigan Athletic - Oxford United (2-0)

Het League One duel tussen Wigan Athletic en Oxford United is onder leiding van scheidsrechter David Rock geëindigd in een 2-0 overwinning voor Wigan Athletic. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door Stephen Humphrys, waarmee Wigan Athletic met 1-0 de leiding nam. Wigan Athletic vergrootte in de 80e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Callum Lang op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Wigan Athletic.

LIVE Wigan Athletic - Oxford United 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wigan Athletic - Oxford United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt Wigan Athletic Doelpunt Stephen Humphrys met assist van Thelo Aasgaard Wigan Athletic 1-0
20' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor Babajide Adeeko Wigan Athletic
60' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor Liam Shaw Wigan Athletic
64' Wissel Oxford United Wissel Billy Bodin voor Mark Harris Oxford United
64' Wissel Oxford United Wissel Josh Murphy voor Tyler Goodrham Oxford United
64' Wissel Wigan Athletic Wissel Tom Pearce voor Stephen Humphrys Wigan Athletic
73' Wissel Oxford United Wissel Alex Gorrin voor Rúben Rodrigues Oxford United
73' Wissel Oxford United Wissel Gatlin ODonkor voor Josh McEachran Oxford United
74' Wissel Wigan Athletic Wissel Callum Lang voor Thelo Aasgaard Wigan Athletic
79' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor Alex Gorrin Oxford United
80' Doelpunt Wigan Athletic Doelpunt Callum Lang Wigan Athletic 2-0
82' Wissel Wigan Athletic Wissel Callum McManaman voor Jordan Jones Wigan Athletic
82' Wissel Wigan Athletic Wissel Josh Stones voor Martial Godo Wigan Athletic
82' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor James Beadle Oxford United
84' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor Callum Lang Wigan Athletic
Video hoogtepunten en samenvatting Wigan Athletic - Oxford United
Opstellingen Wigan Athletic - Oxford United
De opstellingen van Wigan Athletic en Oxford United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wigan Athletic gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Oxford United zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.