Nabeschouwing Wycombe Wanderers - Bristol Rovers (3-2) || League One 2023/2024

Maandag 1 januari 2024 - 16:00 uur

In de League One 2023/2024 neemt Wycombe Wanderers het maandag 1 januari 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Bristol Rovers. De wedstrijd wordt gespeeld in Adams Park in High Wycombe.

Via de Wycombe Wanderers - Bristol Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wycombe Wanderers - Bristol Rovers (3-2)

Het League One duel tussen Wycombe Wanderers en Bristol Rovers is onder leiding van scheidsrechter Leigh Doughty geëindigd in een 3-2 overwinning voor Wycombe Wanderers. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 29e minuut door Ryan Tafazolli, waarmee Wycombe Wanderers met 1-0 de leiding nam. In de 62e minuut moest Josh Scowen van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Leigh Doughty een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Wycombe Wanderers verder met een speler minder. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Wycombe Wanderers via een goal van Sam Vokes in de 78e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

In de 80e minuut volgde een derde treffer van Wycombe Wanderers, waarmee Luke Leahy zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Na 91 minuten deed C. Martin iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Bristol Rovers werd verkleind tot 3-1. Bristol Rovers verkleinde in de 98e minuut de achterstand doordat C. Martin de 3-2 wist te maken, waardoor de wedstrijd toch weer spannend werd. Het bleek echter te laat om een nederlaag te voorkomen, want er zou hierna niet meer gescoord worden.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Leigh Doughty bij een 3-2 eindstand in het voordeel van Wycombe Wanderers.

LIVE Wycombe Wanderers - Bristol Rovers 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wycombe Wanderers - Bristol Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor Joe Low Wycombe Wanderers
10' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor Matt Bloomfield Wycombe Wanderers
29' Doelpunt Wycombe Wanderers Doelpunt Ryan Tafazolli met assist van Luke Leahy Wycombe Wanderers 1-0
39' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor Sam Vokes Wycombe Wanderers
55' Wissel Bristol Rovers Wissel G. Ward voor R. Woods Bristol Rovers
55' Wissel Bristol Rovers Wissel J. Brown voor A. Collins Bristol Rovers
62' Rode kaart Wycombe Wanderers Rode kaart voor Josh Scowen Wycombe Wanderers
72' Wissel Wycombe Wanderers Wissel Christian Forino-Joseph voor Kieran Sadlier Wycombe Wanderers
72' Wissel Wycombe Wanderers Wissel Kane Vincent-Young voor Dale Taylor Wycombe Wanderers
72' Wissel Wycombe Wanderers Wissel David Wheeler voor Garath McCleary Wycombe Wanderers
76' Wissel Bristol Rovers Wissel L. Hoole voor J. Grant Bristol Rovers
78' Doelpunt Wycombe Wanderers Doelpunt Sam Vokes met assist van Ryan Tafazolli Wycombe Wanderers 2-0
80' Doelpunt Wycombe Wanderers Doelpunt Luke Leahy Wycombe Wanderers 3-0
84' Wissel Wycombe Wanderers Wissel Killian Phillips voor Sam Vokes Wycombe Wanderers
88' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor David Wheeler Wycombe Wanderers
92' Wissel Bristol Rovers Wissel J. Marquis voor S. Finley Bristol Rovers
91' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor Max Stryjek Wycombe Wanderers
92' Wissel Wycombe Wanderers Wissel Richard Keogh voor Freddie Potts Wycombe Wanderers
98' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor Jack Grimmer Wycombe Wanderers
91' Doelpunt Bristol Rovers Doelpunt C. Martin met assist van H. Vale Bristol Rovers 3-1
90' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor Ryan Tafazolli Wycombe Wanderers
91' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor C. Martin Bristol Rovers
98' Doelpunt Bristol Rovers Doelpunt C. Martin met assist van H. Vale Bristol Rovers 3-2
98' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor J. Marquis Bristol Rovers
Video hoogtepunten en samenvatting Wycombe Wanderers - Bristol Rovers
Opstellingen Wycombe Wanderers - Bristol Rovers
De opstellingen van Wycombe Wanderers en Bristol Rovers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wycombe Wanderers gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Bristol Rovers zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.