Nabeschouwing Wycombe Wanderers - Cheltenham Town (5-5) || League One 2021/2022

Zaterdag 19 februari 2022 - 16:00 uur

In de League One 2021/2022 neemt Wycombe Wanderers het zaterdag 19 februari 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Cheltenham Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Adams Park in High Wycombe.

Via de Wycombe Wanderers - Cheltenham Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wycombe Wanderers - Cheltenham Town (5-5)

De League One 2021/2022 wedstrijd tussen Wycombe Wanderers en Cheltenham Town geresulteerd in een gelijkspel. Ondanks het gelijke spel hoefden de supporters in het stadion zich geen moment te vervelen, gezien het aantal doelpunten dat beide ploegen wisten te produceren. Halverwege de wedstrijd stond het 3-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 5-5 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Cheltenham Town kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van A. May. Wycombe Wanderers kwam in de 26e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Obita, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 31e minuut zette J. Obita zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Wycombe Wanderers de leiding in de wedstrijd nam.

Na 33 minuten werd de voorsprong voor Wycombe Wanderers vergroot nadat B. Hanlan de 3-1 wist te scoren. In de 52e minuut kwam Cheltenham Town weer dichterbij, nadat A. May de stand terug wist te brengen naar 3-2. In de 66e minuut was het K. Etete die Cheltenham Town weer op gelijke hoogte bracht, nadat deze de 3-3 scoorde. Vervolgens was de beurt weer aan Wycombe Wanderers om te scoren. In de 68e minuut kwam de ploeg toch weer op voorsprong, na een doelpunt van S. Vokes die daarmee de 4-3 maakte. In de 69e minuut werd opnieuw gescoord, ditmaal door S. Vokes van Wycombe Wanderers die daarmee tekende voor de 5-3. In de 71e minuut en werd het 5-4 via A. May speler Cheltenham Town. Uiteindelijk zou er nog één laatste keer gescoord worden in deze wedstrijd door Cheltenham Town, wat het slotstuk betekende van deze enerverende wedstrijd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Neil Hair en eindigde de wedstrijd dus met een 5-5 stand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE Wycombe Wanderers - Cheltenham Town 5-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wycombe Wanderers - Cheltenham Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Cheltenham Town Doelpunt A. May Cheltenham Town 0-1
22' Gele kaart Cheltenham Town Gele kaart voor K. Etete Cheltenham Town
26' Doelpunt Wycombe Wanderers Doelpunt J. Obita met assist van D. Horgan Wycombe Wanderers 1-1
31' Doelpunt Wycombe Wanderers Doelpunt J. Obita met assist van S. Kaikai Wycombe Wanderers 2-1
33' Doelpunt Wycombe Wanderers Doelpunt B. Hanlan met assist van S. Kaikai Wycombe Wanderers 3-1
52' Doelpunt Cheltenham Town Doelpunt A. May met assist van K. Etete Cheltenham Town 3-2
66' Doelpunt Cheltenham Town Doelpunt K. Etete met assist van M. Blair Cheltenham Town 3-3
68' Doelpunt Wycombe Wanderers Doelpunt S. Vokes Wycombe Wanderers 4-3
69' Doelpunt Wycombe Wanderers Doelpunt S. Vokes Wycombe Wanderers 5-3
71' Doelpunt Cheltenham Town Doelpunt A. May met assist van C. Wright Cheltenham Town 5-4
73' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor J. Jacobson Wycombe Wanderers
77' Wissel Cheltenham Town Wissel L. Sercombe voor A. Ramsey Cheltenham Town
80' Wissel Wycombe Wanderers Wissel G. McCleary voor J. Jacobson Wycombe Wanderers
81' Doelpunt Cheltenham Town Doelpunt A. May Cheltenham Town 5-5
85' Wissel Wycombe Wanderers Wissel A. Mehmeti voor S. Kaikai Wycombe Wanderers
85' Wissel Cheltenham Town Wissel L. Freestone voor B. Williams Cheltenham Town
89' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor J. Grimmer Wycombe Wanderers
93' Wissel Cheltenham Town Wissel A. Williams voor K. Etete Cheltenham Town
96' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor D. Wheeler Wycombe Wanderers
97' Wissel Wycombe Wanderers Wissel L. Wing voor C. Thompson Wycombe Wanderers
Video hoogtepunten en samenvatting Wycombe Wanderers - Cheltenham Town
Opstellingen Wycombe Wanderers - Cheltenham Town
De opstellingen van Wycombe Wanderers en Cheltenham Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wycombe Wanderers gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Cheltenham Town zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.