Nabeschouwing Wycombe Wanderers - Lincoln City (1-1) || League One 2023/2024

Zaterdag 13 januari 2024 - 16:00 uur

In de League One 2023/2024 neemt Wycombe Wanderers het zaterdag 13 januari 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Lincoln City. De wedstrijd wordt gespeeld in Adams Park in High Wycombe.

Via de Wycombe Wanderers - Lincoln City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wycombe Wanderers - Lincoln City (1-1)

De League One 2023/2024 wedstrijd tussen Wycombe Wanderers en Lincoln City geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 29e minuut door Dale Taylor, waarmee Wycombe Wanderers met 1-0 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Lincoln City het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 98e minuut was het namelijk Ethan Erhahon die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Wycombe Wanderers - Lincoln City 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wycombe Wanderers - Lincoln City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Doelpunt Wycombe Wanderers Doelpunt Dale Taylor met assist van Sam Vokes Wycombe Wanderers 1-0
63' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor Freddie Potts Wycombe Wanderers
66' Wissel Lincoln City Wissel Teddy Bishop voor Jack Burroughs Lincoln City
66' Wissel Lincoln City Wissel Reeco Hackett voor Dylan Duffy Lincoln City
74' Wissel Wycombe Wanderers Wissel Killian Phillips voor Kieran Sadlier Wycombe Wanderers
75' Gele kaart Lincoln City Gele kaart voor Ethan Hamilton Lincoln City
83' Wissel Wycombe Wanderers Wissel Richard Kone voor Sam Vokes Wycombe Wanderers
83' Wissel Wycombe Wanderers Wissel Kane Vincent-Young voor Garath McCleary Wycombe Wanderers
84' Wissel Lincoln City Wissel Jack Moylan voor Ethan Hamilton Lincoln City
85' Wissel Lincoln City Wissel Jovon Makama voor Joe Taylor Lincoln City
88' Wissel Wycombe Wanderers Wissel Christian Forino-Joseph voor Dale Taylor Wycombe Wanderers
98' Doelpunt Lincoln City Doelpunt Ethan Erhahon Lincoln City 1-1
98' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor Wycombe Wanderers
Video hoogtepunten en samenvatting Wycombe Wanderers - Lincoln City
Opstellingen Wycombe Wanderers - Lincoln City
De opstellingen van Wycombe Wanderers en Lincoln City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wycombe Wanderers gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Lincoln City zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.