Nabeschouwing Wycombe Wanderers - Peterborough United (5-2) || League One 2023/2024

Zaterdag 10 februari 2024 - 16:00 uur

In de League One 2023/2024 neemt Wycombe Wanderers het zaterdag 10 februari 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Peterborough United. De wedstrijd wordt gespeeld in Adams Park in High Wycombe.

Via de Wycombe Wanderers - Peterborough United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wycombe Wanderers - Peterborough United (5-2)

Het League One duel tussen Wycombe Wanderers en Peterborough United is onder leiding van scheidsrechter Oliver Yates geëindigd in een 5-2 overwinning voor Wycombe Wanderers. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van Archie Collins zette Wycombe Wanderers op een 1-0 voorsprong in de 38e minuut van de wedstrijd. Wycombe Wanderers vergrootte in de 56e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Jack Grimmer op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 57e minuut volgde een derde treffer van Wycombe Wanderers, waarmee Kieran Sadlier zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 66 minuten deed David Ajiboye iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Peterborough United werd verkleind tot 3-1. In de 69e minuut kwam Peterborough United weer dichterbij, nadat Ricky Jade-Jones de stand terug wist te brengen naar 3-2. In de 74e werkte Nicholas Bilokapic de bal ongelukkig in het eigen doel, waardoor de stand op 4-2 kwam te staan. Namens Wycombe Wanderers mocht David Wheeler in de 92e minuut het laatste doelpunt van de wedstrijd maken, die daarmee tekende voor de eindstand: 5-2.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Oliver Yates bij een 5-2 eindstand in het voordeel van Wycombe Wanderers.

LIVE Wycombe Wanderers - Peterborough United 5-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wycombe Wanderers - Peterborough United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor Freddie Potts Wycombe Wanderers
27' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor Darren Ferguson Peterborough United
38' Eigen doelpunt Wycombe Wanderers Eigen doelpunt Archie Collins Wycombe Wanderers 1-0
56' Doelpunt Wycombe Wanderers Doelpunt Jack Grimmer met assist van Richard Kone Wycombe Wanderers 2-0
46' Wissel Peterborough United Wissel Ryan De Havilland voor Joel Randall Peterborough United
56' Wissel Wycombe Wanderers Wissel Nigel Lonwijk  voor Jack Grimmer Wycombe Wanderers
56' Wissel Wycombe Wanderers Wissel Bez Lubala voor Richard Kone Wycombe Wanderers
57' Doelpunt Wycombe Wanderers Doelpunt Kieran Sadlier met assist van Bez Lubala Wycombe Wanderers 3-0
59' Wissel Peterborough United Wissel Jadel Katongo voor Romoney Crichlow Peterborough United
59' Wissel Peterborough United Wissel Malik Mothersille voor Jonson Clarke-Harris Peterborough United
66' Doelpunt Peterborough United Doelpunt David Ajiboye Peterborough United 3-1
69' Doelpunt Peterborough United Doelpunt Ricky Jade-Jones Peterborough United 3-2
73' Wissel Wycombe Wanderers Wissel Sam Vokes voor Kieran Sadlier Wycombe Wanderers
74' Eigen doelpunt Wycombe Wanderers Eigen doelpunt Nicholas Bilokapic Wycombe Wanderers 4-2
87' Wissel Peterborough United Wissel Oluwalopemiwa Aderoju voor Archie Collins Peterborough United
88' Wissel Wycombe Wanderers Wissel David Wheeler voor Garath McCleary Wycombe Wanderers
89' Wissel Wycombe Wanderers Wissel Luke Leahy voor Dale Taylor Wycombe Wanderers
89' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor Oluwalopemiwa Aderoju Peterborough United
92' Doelpunt Wycombe Wanderers Doelpunt David Wheeler Wycombe Wanderers 5-2
99' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor Bez Lubala Wycombe Wanderers
Video hoogtepunten en samenvatting Wycombe Wanderers - Peterborough United
Opstellingen Wycombe Wanderers - Peterborough United
De opstellingen van Wycombe Wanderers en Peterborough United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wycombe Wanderers gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Peterborough United zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.