Nabeschouwing Wycombe Wanderers - Portsmouth (1-3) || League One 2023/2024

Vrijdag 29 maart 2024 - 16:00 uur

In de League One 2023/2024 neemt Wycombe Wanderers het vrijdag 29 maart 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Portsmouth. De wedstrijd wordt gespeeld in Adams Park in High Wycombe.

Via de Wycombe Wanderers - Portsmouth live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wycombe Wanderers - Portsmouth (1-3)

Het League One duel tussen Wycombe Wanderers en Portsmouth is onder leiding van scheidsrechter Tom Nield geëindigd in een 1-3 overwinning voor Portsmouth. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Portsmouth kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van Colby Bishop. Wycombe Wanderers kwam in de 7e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Matt Butcher, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 28e minuut zette Colby Bishop zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Portsmouth de leiding in de wedstrijd nam.

Na 67 minuten werd de voorsprong voor Portsmouth vergroot nadat Christian Saydee de 1-3 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Portsmouth.

LIVE Wycombe Wanderers - Portsmouth 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wycombe Wanderers - Portsmouth teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Portsmouth Doelpunt Colby Bishop met assist van Abu Kamara Portsmouth 0-1
7' Doelpunt Wycombe Wanderers Doelpunt Matt Butcher met assist van Richard Kone Wycombe Wanderers 1-1
28' Doelpunt Portsmouth Doelpunt Colby Bishop met assist van Abu Kamara Portsmouth 1-2
30' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor Ryan Tafazolli Wycombe Wanderers
57' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor Will Norris Portsmouth
60' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor Owen Moxon Portsmouth
63' Wissel Portsmouth Wissel Lee Evans  voor Owen Moxon Portsmouth
64' Wissel Wycombe Wanderers Wissel D. Taylor voor Josh Scowen Wycombe Wanderers
64' Wissel Wycombe Wanderers Wissel Chem Campbell voor Richard Kone Wycombe Wanderers
67' Doelpunt Portsmouth Doelpunt Christian Saydee Portsmouth 1-3
75' Wissel Wycombe Wanderers Wissel Chris Forino  voor Luke Leahy Wycombe Wanderers
75' Wissel Wycombe Wanderers Wissel Sam Vokes voor Kieran Sadlier Wycombe Wanderers
81' Wissel Wycombe Wanderers Wissel Jason McCarthy voor Jack Grimmer Wycombe Wanderers
81' Wissel Portsmouth Wissel Joe Rafferty voor Zak Swanson Portsmouth
81' Wissel Portsmouth Wissel Kusini Yengi voor Christian Saydee Portsmouth
87' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor Colby Bishop Portsmouth
88' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor Wycombe Wanderers
90' Wissel Portsmouth Wissel Gavin Whyte voor Abu Kamara Portsmouth
Video hoogtepunten en samenvatting Wycombe Wanderers - Portsmouth
Opstellingen Wycombe Wanderers - Portsmouth
De opstellingen van Wycombe Wanderers en Portsmouth zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wycombe Wanderers gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Portsmouth zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.