Nabeschouwing Wycombe Wanderers - Stevenage (0-1) || League One 2023/2024

Zaterdag 11 november 2023 - 16:00 uur

In de League One 2023/2024 neemt Wycombe Wanderers het zaterdag 11 november 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Stevenage. De wedstrijd wordt gespeeld in Adams Park in High Wycombe.

Via de Wycombe Wanderers - Stevenage live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wycombe Wanderers - Stevenage (0-1)

Het League One duel tussen Wycombe Wanderers en Stevenage is onder leiding van scheidsrechter Ben Speedie geëindigd in een 0-1 overwinning voor Stevenage. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 59e minuut door Jamie Reid, waarmee Stevenage met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Stevenage uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Wycombe Wanderers - Stevenage 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wycombe Wanderers - Stevenage teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

40' Wissel Wycombe Wanderers Wissel Tjay De Barr voor Brandon Hanlan Wycombe Wanderers
59' Doelpunt Stevenage Doelpunt Jamie Reid met assist van Kane Hemmings Stevenage 0-1
60' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor Christian Forino-Joseph Wycombe Wanderers
69' Wissel Stevenage Wissel Nathan Thompson voor Finley Burns Stevenage
75' Gele kaart Stevenage Gele kaart voor Nathan Thompson Stevenage
75' Wissel Wycombe Wanderers Wissel Joe Low voor Christian Forino-Joseph Wycombe Wanderers
79' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor Luke Leahy Wycombe Wanderers
113' Gele kaart Stevenage Gele kaart voor Jake Forster-Caskey Stevenage
101' Wissel Wycombe Wanderers Wissel Harry Boyes voor Luke Leahy Wycombe Wanderers
101' Wissel Wycombe Wanderers Wissel Kieran Sadlier voor Dale Taylor Wycombe Wanderers
102' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor Max Stryjek Wycombe Wanderers
104' Wissel Stevenage Wissel Jake Forster-Caskey voor Alex MacDonald Stevenage
107' Wissel Stevenage Wissel Aaron Pressley voor Kane Hemmings Stevenage
Video hoogtepunten en samenvatting Wycombe Wanderers - Stevenage
Opstellingen Wycombe Wanderers - Stevenage
De opstellingen van Wycombe Wanderers en Stevenage zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wycombe Wanderers gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Stevenage zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Wycombe Wanderers - Stevenage

Wycombe Wanderers en Stevenage treffen elkaar in de 17e speelronde van de League One van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ben Speedie en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Wycombe Wanderers en Stevenage in de League One vond plaats op 31 maart 2012 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Stevenage favoriet. 1 keer wist de ploeg van Wycombe Wanderers te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Wycombe Wanderers. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Wycombe Wanderers 0
Winst Stevenage 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Wycombe Wanderers op een 10e positie staat, terwijl we Stevenage terugvinden op de 6e plaats.