Nabeschouwing Wycombe Wanderers - Sunderland (3-3) || League One 2021/2022

Zaterdag 8 januari 2022 - 13:30 uur



In de League One 2021/2022 neemt Wycombe Wanderers het zaterdag 8 januari 2022 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Sunderland. De wedstrijd wordt gespeeld in Adams Park in High Wycombe.

Via de Wycombe Wanderers - Sunderland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wycombe Wanderers - Sunderland (3-3)

De League One 2021/2022 wedstrijd tussen Wycombe Wanderers en Sunderland geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van D. Stockdale zette Sunderland op een 0-1 voorsprong in de 3e minuut van de wedstrijd. Wycombe Wanderers kwam in de 13e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Mehmeti, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 36e minuut zette S. Vokes zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Wycombe Wanderers de leiding in de wedstrijd nam.

Na 39 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat R. Stewart de 2-2 maakte voor Sunderland. Sunderland leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 93 minuten op voorsprong na een goal van R. Stewart: 2-3. In de blessuretijd van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Wycombe Wanderers. Het was J. Jacobson die in de 98e minuut het belangrijke doelpunt maakte, waarmee de stand weer gelijk werd: 3-3.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Charles Breakspear bij een 3-3 eindstand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

Wedstrijdstatistieken Wycombe Wanderers - Sunderland
Goals
3
3
Balbezit
44%
56%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
16
22
Schoten op doel
8
11
Aanvallen
100
79
Gevaarlijke aanvallen
51
47
Passes
262
320
Overtredingen
12
10
Buitenspel
2
1
Corners
3
10
Wissels
3
2
LIVE Wycombe Wanderers - Sunderland 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wycombe Wanderers - Sunderland teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
3' Eigen doelpunt Sunderland Eigen doelpunt D. Stockdale Sunderland 0-1
13' Doelpunt Wycombe Wanderers Doelpunt A. Mehmeti met assist van J. Scowen Wycombe Wanderers 1-1
22' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor J. Scowen Wycombe Wanderers
36' Doelpunt Wycombe Wanderers Doelpunt S. Vokes Wycombe Wanderers 2-1
39' Doelpunt Sunderland Doelpunt R. Stewart met assist van E. Embleton Sunderland 2-2
47' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor J. Jacobson Wycombe Wanderers
80' Wissel Sunderland Wissel J. Diamond voor C. Evans Sunderland
83' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor E. Embleton Sunderland
88' Wissel Wycombe Wanderers Wissel A. Akinfenwa voor S. Vokes Wycombe Wanderers
93' Doelpunt Sunderland Doelpunt R. Stewart met assist van L. Gooch Sunderland 2-3
95' Wissel Wycombe Wanderers Wissel D. Horgan voor A. Mehmeti Wycombe Wanderers
96' Wissel Wycombe Wanderers Wissel T. De Barr voor A. Stewart Wycombe Wanderers
98' Doelpunt Wycombe Wanderers Doelpunt J. Jacobson Wycombe Wanderers 3-3
Video hoogtepunten en samenvatting Wycombe Wanderers - Sunderland
Opstellingen Wycombe Wanderers - Sunderland
De opstellingen van Wycombe Wanderers en Sunderland zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wycombe Wanderers gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Sunderland zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 3-4-1-2
Coach Gareth Ainsworth
Basiselftal Wycombe Wanderers
# Speler Pos.
13 David Stockdale K
3 Joe Jacobson V
5 Anthony Stewart V
38 Chris Forino-Joseph V
2 Jack Grimmer M
23 Jordan Obita M
28 Josh Scowen M
19 Anis Mehmeti M
12 Garath McCleary A
9 Sam Vokes A
18 Brandon Hanlan A
Wissels Wycombe Wanderers
# Speler Pos.
31 Adam Przybek K
6 Ryan Tafazolli V
33 Oli Pendlebury M
17 Daryl Horgan M
8 Curtis Thompson M
20 Adebayo Akinfenwa A
29 Andre Tjay De Barr A
Formatie 4-2-3-1
Coach Lee Johnson
Wissels Sunderland
# Speler Pos.
31 Jacob Carney K
25 Ollie Younger V
19 Arbenit Xhemajli V
33 Denver Hume V
18 Ellis Taylor M
27 Josh Hawkes M
23 Jack Diamond A
Voorbeschouwing Wycombe Wanderers - Sunderland

Wycombe Wanderers en Sunderland treffen elkaar in de 27e speelronde van de League One van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Charles Breakspear en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Wycombe Wanderers en Sunderland in de League One vond plaats op 28 augustus 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sunderland. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is Sunderland favoriet. 2 keer wist de ploeg van Wycombe Wanderers te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Wycombe Wanderers. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Wycombe Wanderers 1
Winst Sunderland 2
Gelijkspel 2
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Wycombe Wanderers op een 4e positie staat, terwijl we Sunderland terugvinden op de 2e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Wycombe Wanderers - Sunderland Opstelling Wycombe Wanderers Opstelling Sunderland Live Wycombe Wanderers - Sunderland Live Wycombe Wanderers - Sunderland kijken Wycombe Wanderers - Sunderland kijken Live Wycombe Wanderers - Sunderland stream Wycombe Wanderers - Sunderland Fox Sports Nabeschouwing Wycombe Wanderers - Sunderland Uitslag Wycombe Wanderers - Sunderland Statistieken Wycombe Wanderers - Sunderland League One 2021/2022 Wycombe Wanderers - Sunderland wedden Wycombe Wanderers - Sunderland gokken Wycombe Wanderers - Sunderland Unibet