Nabeschouwing Wycombe Wanderers - Wigan Athletic (1-0) || League One 2023/2024

Dinsdag 12 maart 2024 - 20:45 uur

In de League One 2023/2024 neemt Wycombe Wanderers het dinsdag 12 maart 2024 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Wigan Athletic. De wedstrijd wordt gespeeld in Adams Park in High Wycombe.

Via de Wycombe Wanderers - Wigan Athletic live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wycombe Wanderers - Wigan Athletic (1-0)

Het League One duel tussen Wycombe Wanderers en Wigan Athletic is onder leiding van scheidsrechter Scott Tallis geëindigd in een 1-0 overwinning voor Wycombe Wanderers. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van Sam Tickle zette Wycombe Wanderers op een 1-0 voorsprong in de 19e minuut van de wedstrijd.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Wycombe Wanderers.

LIVE Wycombe Wanderers - Wigan Athletic 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wycombe Wanderers - Wigan Athletic teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Eigen doelpunt Wycombe Wanderers Eigen doelpunt Sam Tickle Wycombe Wanderers 1-0
27' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor Jonny Smith Wigan Athletic
46' Wissel Wigan Athletic Wissel Martial Godo voor Jonny Smith Wigan Athletic
46' Wissel Wigan Athletic Wissel Jordan Jones voor Babajide Adeeko Wigan Athletic
46' Wissel Wigan Athletic Wissel Matthew Smith voor Liam Morrison Wigan Athletic
52' Wissel Wycombe Wanderers Wissel Sam Vokes voor Bez Lubala Wycombe Wanderers
61' Wissel Wycombe Wanderers Wissel Jason McCarthy voor Chem Campbell Wycombe Wanderers
62' Wissel Wigan Athletic Wissel Charlie Kelman voor Josh Magennis Wigan Athletic
62' Wissel Wigan Athletic Wissel Chris Sze voor Stephen Humphrys Wigan Athletic
72' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor Jack Grimmer Wycombe Wanderers
79' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor Franco Ravizzoli Wycombe Wanderers
81' Wissel Wycombe Wanderers Wissel Gideon Kodua voor Josh Scowen Wycombe Wanderers
81' Wissel Wycombe Wanderers Wissel Kieran Sadlier voor Jack Grimmer Wycombe Wanderers
90' Wissel Wigan Athletic Wissel Tom Pearce voor Chris Sze Wigan Athletic
Video hoogtepunten en samenvatting Wycombe Wanderers - Wigan Athletic
Opstellingen Wycombe Wanderers - Wigan Athletic
De opstellingen van Wycombe Wanderers en Wigan Athletic zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wycombe Wanderers gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Wigan Athletic zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Wycombe Wanderers - Wigan Athletic

Wycombe Wanderers en Wigan Athletic treffen elkaar in de 38e speelronde van de League One van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Scott Tallis en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Wycombe Wanderers en Wigan Athletic in de League One vond plaats op 23 januari 2024 en dat duel eindigde in een overwinning voor Wigan Athletic. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Wigan Athletic favoriet. 2 keer wist de ploeg van Wycombe Wanderers te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Wycombe Wanderers. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Wycombe Wanderers 0
Winst Wigan Athletic 2
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Wycombe Wanderers op een 15e positie staat, terwijl we Wigan Athletic terugvinden op de 13e plaats.