Nabeschouwing Estoril - Famalicão (1-0) || Primeira Liga 2023/2024

Zondag 28 april 2024 - 19:00 uur

In de Primeira Liga 2023/2024 neemt Estoril het zondag 28 april 2024 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Famalicão. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio António Coimbra da Mota in Estoril.

Via de Estoril - Famalicão live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Estoril - Famalicão (1-0)

Het Primeira Liga duel tussen Estoril en Famalicão is onder leiding van scheidsrechter Manuel António Rodrigues Oliveira geëindigd in een 1-0 overwinning voor Estoril. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 34e minuut door Rodrigo Gomes, waarmee Estoril met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Estoril.

LIVE Estoril - Famalicão 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Estoril - Famalicão teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

34' Doelpunt Estoril Doelpunt Rodrigo Gomes met assist van Mateus Fernandes Estoril 1-0
38' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor Armando Macedo Freitas Famalicão
60' Wissel Famalicão Wissel O. Liimatta voor Óscar Aranda Famalicão
61' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor Nathan Famalicão
67' Wissel Famalicão Wissel Filipe Soares voor M. Topić Famalicão
67' Wissel Famalicão Wissel Sorriso voor Nathan Famalicão
79' Wissel Estoril Wissel Rafik Guitane voor Fabrício Garcia Estoril
79' Wissel Estoril Wissel Alejandro Marqués voor Cassiano Estoril
82' Wissel Famalicão Wissel Henrique Araújo voor Chiquinho Famalicão
87' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor Z. Youssouf Famalicão
95' Wissel Estoril Wissel Mor Ndiaye voor Mateus Fernandes Estoril
91' Wissel Estoril Wissel Heri Tavares voor João Marques Estoril
Video hoogtepunten en samenvatting Estoril - Famalicão
Opstellingen Estoril - Famalicão
De opstellingen van Estoril en Famalicão zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Estoril gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Famalicão zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Estoril - Famalicão

Estoril en Famalicão treffen elkaar in de 31e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Manuel António Rodrigues Oliveira en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Estoril en Famalicão in de Primeira Liga vond plaats op 17 december 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is Famalicão favoriet. 2 keer wist de ploeg van Estoril te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Estoril. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Estoril 1
Winst Famalicão 2
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Estoril op een 14e positie staat, terwijl we Famalicão terugvinden op de 8e plaats.