Nabeschouwing Estrela Amadora - Farense (0-3) || Primeira Liga 2023/2024

Maandag 29 april 2024 - 21:15 uur

In de Primeira Liga 2023/2024 neemt Estrela Amadora het maandag 29 april 2024 om 21:15 uur in eigen huis op tegen Farense. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio José Gomes in Amadora.

Via de Estrela Amadora - Farense live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Estrela Amadora - Farense (0-3)

Het Primeira Liga duel tussen Estrela Amadora en Farense is onder leiding van scheidsrechter Fábio José Costa Veríssimo geëindigd in een 0-3 overwinning voor Farense. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 44 minuten. Bruno Duarte maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Farense vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Farense vergrootte in de 47e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Belloumi op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 79e minuut volgde een derde treffer van Farense, waarmee Marco Matias zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Fábio José Costa Veríssimo, waardoor Farense dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Estrela Amadora - Farense 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Estrela Amadora - Farense teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

34' Gele kaart Farense Gele kaart voor Bruno Duarte Farense
41' Belloumi Farense
44' Penalty Farense Penalty Bruno Duarte Farense 0-1
46' Gele kaart Estrela Amadora Gele kaart voor Kialonda Gaspar Estrela Amadora
47' Doelpunt Farense Doelpunt Belloumi Farense 0-2
51' Wissel Estrela Amadora Wissel Aloísio voor Kikas Estrela Amadora
51' Wissel Estrela Amadora Wissel Rodrigo Pinho voor Miguel Lopes  Estrela Amadora
51' Wissel Estrela Amadora Wissel Nilton voor Rúben Lima Estrela Amadora
52' Gele kaart Estrela Amadora Gele kaart voor Hevertton Estrela Amadora
65' Gele kaart Farense Gele kaart voor Facundo Cáseres Farense
68' Wissel Farense Wissel Fabrício Isidoro  voor Belloumi Farense
69' Wissel Farense Wissel Mattheus voor Facundo Cáseres Farense
72' Wissel Estrela Amadora Wissel Régis NDo voor Aloísio Estrela Amadora
78' Wissel Estrela Amadora Wissel Ronaldo Tavares voor André Luiz Estrela Amadora
79' Doelpunt Farense Doelpunt Marco Matias met assist van Bruno Duarte Farense 0-3
80' Wissel Farense Wissel Cristian Ponde voor Rafael Barbosa Farense
87' Wissel Farense Wissel Rui Costa voor Bruno Duarte Farense
87' Wissel Farense Wissel Vítor Gonçalves voor Marco Matias Farense
Video hoogtepunten en samenvatting Estrela Amadora - Farense
Opstellingen Estrela Amadora - Farense
De opstellingen van Estrela Amadora en Farense zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Estrela Amadora gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Farense zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Estrela Amadora - Farense

Estrela Amadora en Farense treffen elkaar in de 31e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Fábio José Costa Veríssimo en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Estrela Amadora en Farense in de Primeira Liga vond plaats op 15 december 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Winst Estrela Amadora 0
Winst Farense 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Estrela Amadora op een 15e positie staat, terwijl we Farense terugvinden op de 13e plaats.