Nabeschouwing Nantes - Nîmes (2-4) || Ligue 1 2018/2019

Zondag 10 februari 2019 - 15:00 uur

In de Ligue 1 2018/2019 neemt Nantes het zondag 10 februari 2019 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Nîmes. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade de la Beaujoire - Louis Fonteneau in Nantes.

Via de Nantes - Nîmes live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nantes - Nîmes (2-4)

Het Ligue 1 duel tussen Nantes en Nîmes is onder leiding van scheidsrechter Clément Turpin geëindigd in een 2-4 overwinning voor Nîmes. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door K. Coulibaly, waarmee Nantes met 1-0 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 38e minuut voor dat Nantes via A. Waris op 2-0 kwam te staan. In de 47e minuut wist Nîmes de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via B. Guillaume.

Na 69 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat A. Bobichon de 2-2 maakte voor Nîmes. Nîmes leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 85 minuten op voorsprong na een goal van J. Ferri: 2-3. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 89e minuut en kwam op naam te staan van Nîmes speler S. Thioub, die daarmee tekende voor de 2-4.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Clément Turpin bij een 2-4 eindstand in het voordeel van Nîmes.

LIVE Nantes - Nîmes 2-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nantes - Nîmes teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Gele kaart Nîmes Gele kaart voor B. Guillaume Nîmes
15' Doelpunt Nantes Doelpunt K. Coulibaly met assist van V. Rongier Nantes 1-0
31' Gele kaart Nantes Gele kaart voor Andrei Girotto Nantes
36' Gele kaart Nîmes Gele kaart voor H. Lybohy Nîmes
38' Penalty Nantes Penalty A. Waris Nantes 2-0
47' Doelpunt Nîmes Doelpunt B. Guillaume met assist van T. Savanier Nîmes 2-1
61' Wissel Nîmes Wissel S. Thioub voor R. Ripart Nîmes
69' Doelpunt Nîmes Doelpunt A. Bobichon met assist van B. Guillaume Nîmes 2-2
76' Wissel Nîmes Wissel R. Alioui voor B. Guillaume Nîmes
80' Wissel Nantes Wissel V. Eysseric voor A. Touré Nantes
82' Wissel Nantes Wissel Boschilia voor A. Limbombe Nantes
85' Doelpunt Nîmes Doelpunt J. Ferri Nîmes 2-3
87' Wissel Nantes Wissel A. Mance voor Fábio Nantes
89' Doelpunt Nîmes Doelpunt S. Thioub Nîmes 2-4
90' Wissel Nîmes Wissel F. Harek voor Denis Bouanga Nîmes
Video hoogtepunten en samenvatting Nantes - Nîmes
Opstellingen Nantes - Nîmes
De opstellingen van Nantes en Nîmes zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Nantes gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Nîmes zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.