Nabeschouwing Nantes - Saint-Étienne (1-1) || Ligue 1

Woensdag 30 januari 2019 - 21:00 uur

In de Ligue 1 neemt Nantes het woensdag 30 januari 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Saint-Étienne. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade de la Beaujoire - Louis Fonteneau in Nantes.

Via de Nantes - Saint-Étienne live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nantes - Saint-Étienne (1-1)

In de Ligue 1 heeft de wedstrijd tussen Nantes en Saint-Étienne geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor Fábio in de 47e minuut, waardoor Nantes met een man minder kwam te staan. In de 47e minuut moest Y. MVila van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Frank Schneider een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Saint-Étienne verder met een speler minder. De eerste goal werd in de 58e minuut gemaakt door R. Cabella waardoor Saint-Étienne met 0-1 aan de leiding kwam.

Met deze stand gingen beide teams de rust in. In de tweede helft scoorde A. Waris de gelijkmaker voor Nantes in de 70e minuut, waardoor beide teams weer op gelijke hoogte stonden.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Nantes - Saint-Étienne
Goals
1
1
Balbezit
51%
49%
Rode kaarten
1
1
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
13
10
Schoten op doel
3
4
Aanvallen
118
104
Gevaarlijke aanvallen
36
30
Passes
447
423
Overtredingen
12
12
Buitenspel
5
1
Corners
7
6
Wissels
2
3
LIVE Nantes - Saint-Étienne 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nantes - Saint-Étienne teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
30' Gele kaart Saint-Étienne Gele kaart voor K. Monnet-Paquet Saint-Étienne
45' Gele kaart Nantes Gele kaart voor Diego Carlos Nantes
47' Rode kaart Nantes Rode kaart voor Fábio Nantes
47' Rode kaart Saint-Étienne Rode kaart voor Y. MVila Saint-Étienne
58' Doelpunt Saint-Étienne Doelpunt R. Cabella Saint-Étienne 0-1
64' Wissel Nantes Wissel E. Kwateng voor R. Krhin Nantes
70' Doelpunt Nantes Doelpunt A. Waris met assist van K. Coulibaly Nantes 1-1
76' Wissel Saint-Étienne Wissel J. Moulin voor R. Hamouma Saint-Étienne
80' Wissel Nantes Wissel S. Moutoussamy voor Boschilia Nantes
82' Gele kaart Nantes Gele kaart voor K. Coulibaly Nantes
83' Wissel Saint-Étienne Wissel Y. Salibur voor L. Diony Saint-Étienne
93' Wissel Saint-Étienne Wissel Kenny Rocha Santos voor K. Monnet-Paquet Saint-Étienne
Opstellingen Nantes - Saint-Étienne
De opstellingen van Nantes en Saint-Étienne zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Nantes gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Saint-Étienne zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Vahid Halilhodžić
Formatie 3-4-3
Coach Jean-Louis Gasset
Wissels Saint-Étienne
# Speler Pos.
30 Jessy Moulin K
26 Mathieu Debuchy V
3 Pierre-Yves Polomat V
33 Kenny Rocha Santos M
18 Arnaud Nordin M
19 Yannis Salibur M
27 Robert Berič A
Voorbeschouwing Nantes - Saint-Étienne

Nantes en Saint-Étienne treffen elkaar in de 22e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Frank Schneider en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Nantes en Saint-Étienne elkaar treffen in de Ligue 1.

Resultaat Aantal
Winst Nantes 0
Winst Saint-Étienne 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Nantes op een 15e positie staat, terwijl we Saint-Étienne terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Nantes - Saint-Étienne Opstelling Nantes Opstelling Saint-Étienne Live Nantes - Saint-Étienne Live Nantes - Saint-Étienne kijken Nantes - Saint-Étienne kijken Live Nantes - Saint-Étienne stream Nantes - Saint-Étienne Fox Sports Nabeschouwing Nantes - Saint-Étienne Uitslag Nantes - Saint-Étienne Statistieken Nantes - Saint-Étienne Ligue 1 2018/2019 Nantes - Saint-Étienne wedden Nantes - Saint-Étienne gokken Nantes - Saint-Étienne Unibet