Nabeschouwing Saint-Étienne - Toulouse (2-0) || Ligue 1

Zondag 28 april 2019 - 17:00 uur

In de Ligue 1 neemt Saint-Étienne het zondag 28 april 2019 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Toulouse. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Geoffroy-Guichard in Saint-Ètienne.

Via de Saint-Étienne - Toulouse live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Saint-Étienne - Toulouse (2-0)

Het Ligue 1 duel tussen Saint-Étienne en Toulouse is onder leiding van scheidsrechter Jeremy Stinat geëindigd in een 2-0 overwinning voor Saint-Étienne. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Saint-Étienne kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van R. Berič. Saint-Étienne vergrootte in de 10e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Berič op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Een penalty in de 78e minuut was de ideale kans voor Toulouse om te scoren. M. Gradel was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 2-0 bleef.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van Saint-Étienne.

Wedstrijdstatistieken Saint-Étienne - Toulouse
Goals
2
0
Balbezit
47%
53%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
14
12
Schoten op doel
7
3
Aanvallen
91
112
Gevaarlijke aanvallen
53
48
Passes
476
394
Overtredingen
17
15
Buitenspel
1
2
Corners
5
6
Wissels
3
2
LIVE Saint-Étienne - Toulouse 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Saint-Étienne - Toulouse teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
2' Doelpunt Saint-Étienne Doelpunt R. Berič met assist van P. Polomat Saint-Étienne 1-0
10' Doelpunt Saint-Étienne Doelpunt R. Berič met assist van W. Khazri Saint-Étienne 2-0
46' Wissel Toulouse Wissel Y. Sanogo voor Y. Cahuzac Toulouse
47' Gele kaart Toulouse Gele kaart voor I. Sangaré Toulouse
60' Wissel Toulouse Wissel Manu García voor J. Durmaz Toulouse
65' Wissel Saint-Étienne Wissel A. Nordin voor R. Berič Saint-Étienne
68' Gele kaart Saint-Étienne Gele kaart voor M. Debuchy Saint-Étienne
78' Penalty gemist Toulouse Penalty gemist M. Gradel Toulouse
83' Gele kaart Toulouse Gele kaart voor Issiaga Sylla Toulouse
90' Wissel Saint-Étienne Wissel Y. Salibur voor R. Hamouma Saint-Étienne
93' Wissel Saint-Étienne Wissel L. Ghezali voor V. Vada Saint-Étienne
Opstellingen Saint-Étienne - Toulouse
De opstellingen van Saint-Étienne en Toulouse zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Saint-Étienne gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Toulouse zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Jean-Louis Gasset
Wissels Saint-Étienne
# Speler Pos.
30 Jessy Moulin K
32 Léo Pétrot V
31 Mickaël Nade V
32 V
18 Arnaud Nordin M
19 Yannis Salibur A
9 Loïs Diony A
33 Lamine Ghezali A
Formatie 5-3-2
Coach Alain Casanova
Voorbeschouwing Saint-Étienne - Toulouse

Saint-Étienne en Toulouse treffen elkaar in de 34e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jeremy Stinat en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Saint-Étienne en Toulouse elkaar treffen in de Ligue 1.

Resultaat Aantal
Winst Saint-Étienne 0
Winst Toulouse 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Saint-Étienne op een 4e positie staat, terwijl we Toulouse terugvinden op de 15e plaats.

Tags
Saint-Étienne - Toulouse Opstelling Saint-Étienne Opstelling Toulouse Live Saint-Étienne - Toulouse Live Saint-Étienne - Toulouse kijken Saint-Étienne - Toulouse kijken Live Saint-Étienne - Toulouse stream Saint-Étienne - Toulouse Fox Sports Nabeschouwing Saint-Étienne - Toulouse Uitslag Saint-Étienne - Toulouse Statistieken Saint-Étienne - Toulouse Ligue 1 2018/2019 Saint-Étienne - Toulouse wedden Saint-Étienne - Toulouse gokken Saint-Étienne - Toulouse Unibet