Nabeschouwing Toulouse - Angers SCO (0-0) || Ligue 1

Zondag 27 januari 2019 - 20:00 uur

In de Ligue 1 neemt Toulouse het zondag 27 januari 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Angers SCO. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadium Municipal in Toulouse.

Via de Toulouse - Angers SCO live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Toulouse - Angers SCO (0-0)

In de Ligue 1 heeft de wedstrijd tussen Toulouse en Angers SCO geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

In de 4e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg S. Bahoken van Angers SCO via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. Toulouse kreeg via M. Gradel in de 73e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Johan Hamel de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. Qua balbezit waren Toulouse en Angers SCO gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Johan Hamel niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Toulouse - Angers SCO
Balbezit
57%
43%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
14
13
Schoten op doel
4
3
Aanvallen
131
92
Gevaarlijke aanvallen
54
43
Passes
531
391
Overtredingen
13
11
Buitenspel
2
1
Corners
4
5
Wissels
2
3
LIVE Toulouse - Angers SCO 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Toulouse - Angers SCO teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
4' Penalty gemist Angers SCO Penalty gemist S. Bahoken Angers SCO
70' Wissel Toulouse Wissel A. Leya voor Y. Sanogo Toulouse
73' Penalty gemist Toulouse Penalty gemist M. Gradel Toulouse
74' Wissel Toulouse Wissel Manu García voor J. Durmaz Toulouse
79' Wissel Angers SCO Wissel Cristian López voor S. Bahoken Angers SCO
79' Wissel Angers SCO Wissel F. El Melali voor J. Reine-Adélaïde Angers SCO
82' Gele kaart Toulouse Gele kaart voor Issiaga Sylla Toulouse
83' Wissel Angers SCO Wissel A. Fulgini voor T. Mangani Angers SCO
84' Gele kaart Angers SCO Gele kaart voor R. Thomas Angers SCO
Opstellingen Toulouse - Angers SCO
De opstellingen van Toulouse en Angers SCO zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Toulouse gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Angers SCO zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 3-4-3
Coach Alain Casanova
Formatie 4-3-3
Coach Stéphane Moulin
Voorbeschouwing Toulouse - Angers SCO

Toulouse en Angers SCO treffen elkaar in de 22e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Johan Hamel en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Toulouse en Angers SCO elkaar treffen in de Ligue 1.

Resultaat Aantal
Winst Toulouse 0
Winst Angers SCO 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Toulouse op een 13e positie staat, terwijl we Angers SCO terugvinden op de 15e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Toulouse - Angers SCO Opstelling Toulouse Opstelling Angers SCO Live Toulouse - Angers SCO Live Toulouse - Angers SCO kijken Toulouse - Angers SCO kijken Live Toulouse - Angers SCO stream Toulouse - Angers SCO Fox Sports Nabeschouwing Toulouse - Angers SCO Uitslag Toulouse - Angers SCO Statistieken Toulouse - Angers SCO Ligue 1 2018/2019 Toulouse - Angers SCO wedden Toulouse - Angers SCO gokken Toulouse - Angers SCO Unibet