Nabeschouwing Toulouse - Nantes (1-0) || Ligue 1

Zondag 7 april 2019 - 15:00 uur

In de Ligue 1 neemt Toulouse het zondag 7 april 2019 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Nantes. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadium Municipal in Toulouse.

Via de Toulouse - Nantes live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Toulouse - Nantes (1-0)

Het Ligue 1 duel tussen Toulouse en Nantes is onder leiding van scheidsrechter Florent Batta geëindigd in een 1-0 overwinning voor Toulouse. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor Andrei Girotto in de 17e minuut, waardoor Nantes met een man minder kwam te staan. Toulouse kreeg via M. Gradel in de 26e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Florent Batta de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. De eerste goal werd in de 55e minuut gemaakt door Issiaga Sylla waardoor Toulouse met 1-0 aan de leiding kwam.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Toulouse uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Toulouse - Nantes
Goals
1
0
Balbezit
52%
48%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
3
1
Schoten totaal
14
19
Schoten op doel
5
1
Aanvallen
118
111
Gevaarlijke aanvallen
62
56
Passes
427
386
Overtredingen
19
11
Buitenspel
1
2
Corners
4
5
Wissels
3
3
LIVE Toulouse - Nantes 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Toulouse - Nantes teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
17' Rode kaart Nantes Rode kaart voor Andrei Girotto Nantes
20' Gele kaart Toulouse Gele kaart voor C. Jullien Toulouse
24' Gele kaart Nantes Gele kaart voor Edgar Ié Nantes
26' Penalty gemist Toulouse Penalty gemist M. Gradel Toulouse
34' Gele kaart Toulouse Gele kaart voor G. Shōji Toulouse
40' Gele kaart Toulouse Gele kaart voor K. Amian Toulouse
46' Wissel Nantes Wissel S. Moutoussamy voor Boschilia Nantes
55' Doelpunt Toulouse Doelpunt Issiaga Sylla Toulouse 1-0
66' Wissel Nantes Wissel A. Limbombe voor E. Kwateng Nantes
68' Wissel Toulouse Wissel A. Leya voor J. Durmaz Toulouse
77' Wissel Toulouse Wissel Y. Cahuzac voor K. Sidibé Toulouse
85' Wissel Nantes Wissel R. Kolo voor A. Waris Nantes
87' Wissel Toulouse Wissel J. Bostock voor Manu García Toulouse
Opstellingen Toulouse - Nantes
De opstellingen van Toulouse en Nantes zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Toulouse gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Nantes zal beginnen in een 3-1-4-2 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Alain Casanova
Voorbeschouwing Toulouse - Nantes

Toulouse en Nantes treffen elkaar in de 31e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Florent Batta en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Toulouse en Nantes elkaar treffen in de Ligue 1.

Resultaat Aantal
Winst Toulouse 0
Winst Nantes 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Toulouse op een 14e positie staat, terwijl we Nantes terugvinden op de 15e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Toulouse - Nantes Opstelling Toulouse Opstelling Nantes Live Toulouse - Nantes Live Toulouse - Nantes kijken Toulouse - Nantes kijken Live Toulouse - Nantes stream Toulouse - Nantes Fox Sports Nabeschouwing Toulouse - Nantes Uitslag Toulouse - Nantes Statistieken Toulouse - Nantes Ligue 1 2018/2019 Toulouse - Nantes wedden Toulouse - Nantes gokken Toulouse - Nantes Unibet