Nabeschouwing Bordeaux - Montpellier (1-2) || Ligue 1 2018/2019

Dinsdag 5 maart 2019 - 19:00 uur

In de Ligue 1 2018/2019 neemt Bordeaux het dinsdag 5 maart 2019 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Montpellier. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Matmut-Atlantique in Bordeaux.

Via de Bordeaux - Montpellier live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bordeaux - Montpellier (1-2)

Het Ligue 1 duel tussen Bordeaux en Montpellier is onder leiding van scheidsrechter Brisard Jerome geëindigd in een 1-2 overwinning voor Montpellier. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door P. Lasne, waarmee Montpellier met 0-1 de leiding nam. Bordeaux kwam in de 35e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van T. Bašić, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 51e minuut zette D. Congré zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Montpellier de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Brisard Jerome, waardoor Montpellier dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Bordeaux - Montpellier 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bordeaux - Montpellier teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt Montpellier Doelpunt P. Lasne met assist van A. Delort Montpellier 0-1
35' Doelpunt Bordeaux Doelpunt T. Bašić met assist van N. de Préville Bordeaux 1-1
39' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor N. de Préville Bordeaux
42' Gele kaart Montpellier Gele kaart voor D. Congré Montpellier
51' Doelpunt Montpellier Doelpunt D. Congré met assist van N. Cozza Montpellier 1-2
53' Wissel Bordeaux Wissel F. Kamano voor T. Bašić Bordeaux
71' Wissel Bordeaux Wissel J. Maja voor Y. Karamoh Bordeaux
76' Wissel Montpellier Wissel P. Škuletić voor A. Delort Montpellier
80' Wissel Bordeaux Wissel Y. Adli voor Otávio Bordeaux
81' Wissel Montpellier Wissel E. Skhiri voor D. Le Tallec Montpellier
Video hoogtepunten en samenvatting Bordeaux - Montpellier
Opstellingen Bordeaux - Montpellier
De opstellingen van Bordeaux en Montpellier zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bordeaux gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Montpellier zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Bordeaux - Montpellier

Bordeaux en Montpellier treffen elkaar in de 27e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Brisard Jerome en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bordeaux en Montpellier in de Ligue 1 vond plaats op 21 oktober 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Montpellier. Op basis van de afgelopen 19 duels tussen beide ploegen is Bordeaux favoriet. De thuisploeg wist 9 keer te winnen, terwijl Montpellier slechts 6 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Bordeaux 9
Winst Montpellier 6
Totaal 19

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bordeaux op een 13e positie staat, terwijl we Montpellier terugvinden op de 8e plaats.