Nabeschouwing Guingamp - Amiens SC (1-2) || Ligue 1 2018/2019

Zaterdag 8 december 2018 - 20:00 uur

In de Ligue 1 2018/2019 neemt Guingamp het zaterdag 8 december 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Amiens SC. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade du Roudourou in Guingamp.

Via de Guingamp - Amiens SC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Guingamp - Amiens SC (1-2)

Het Ligue 1 duel tussen Guingamp en Amiens SC is onder leiding van scheidsrechter Benoît Bastien geëindigd in een 1-2 overwinning voor Amiens SC. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 63e minuut door E. Gnahoré, waarmee Amiens SC met 0-1 de leiding nam. Guingamp kwam in de 70e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van É. Didot, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 81e minuut zette S. Mendoza zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Amiens SC de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

In de 94e minuut werd M. Thuram van Guingamp met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Guingamp het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Benoît Bastien, waardoor Amiens SC dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Guingamp - Amiens SC 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Guingamp - Amiens SC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Gele kaart Guingamp Gele kaart voor É. Didot Guingamp
46' Wissel Amiens SC Wissel J. Lefort voor A. Blin Amiens SC
56' Gele kaart Amiens SC Gele kaart voor P. Gouano Amiens SC
62' Wissel Amiens SC Wissel M. Bodmer voor S. Ghoddos Amiens SC
63' Doelpunt Amiens SC Doelpunt E. Gnahoré met assist van F. Otero Amiens SC 0-1
65' Wissel Guingamp Wissel N. Julan voor R. Rodelin Guingamp
70' Doelpunt Guingamp Doelpunt É. Didot met assist van M. Thuram Guingamp 1-1
74' Wissel Amiens SC Wissel O. El Hajjam voor E. Krafth Amiens SC
81' Doelpunt Amiens SC Doelpunt S. Mendoza Amiens SC 1-2
84' Gele kaart Amiens SC Gele kaart voor S. Mendoza Amiens SC
86' Wissel Guingamp Wissel M. Phaeton voor Y. NGbakoto Guingamp
91' Gele kaart Amiens SC Gele kaart voor O. El Hajjam Amiens SC
93' Gele kaart Amiens SC Gele kaart voor R. Gurtner Amiens SC
94' Rode kaart Guingamp Rode kaart voor M. Thuram Guingamp
Video hoogtepunten en samenvatting Guingamp - Amiens SC
Opstellingen Guingamp - Amiens SC
De opstellingen van Guingamp en Amiens SC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Guingamp gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Amiens SC zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Guingamp - Amiens SC

Guingamp en Amiens SC treffen elkaar in de 17e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Benoît Bastien en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Guingamp en Amiens SC in de Ligue 1 vond plaats op 20 januari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Amiens SC. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Amiens SC favoriet. 1 keer wist de ploeg van Guingamp te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Guingamp. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Guingamp 0
Winst Amiens SC 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Guingamp op een 20e positie staat, terwijl we Amiens SC terugvinden op de 19e plaats.