Nabeschouwing Montpellier - Nice (1-0) || Ligue 1 2018/2019

Zaterdag 22 september 2018 - 20:00 uur

In de Ligue 1 2018/2019 neemt Montpellier het zaterdag 22 september 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Nice. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade de la Mosson in Montpellier.

Via de Montpellier - Nice live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Montpellier - Nice (1-0)

Het Ligue 1 duel tussen Montpellier en Nice is onder leiding van scheidsrechter Thomas Léonard geëindigd in een 1-0 overwinning voor Montpellier. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 35e minuut door G. Laborde, waarmee Montpellier met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Montpellier dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Montpellier.

LIVE Montpellier - Nice 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Montpellier - Nice teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

35' Doelpunt Montpellier Doelpunt G. Laborde Montpellier 1-0
47' Gele kaart Montpellier Gele kaart voor Hilton Montpellier
50' Gele kaart Montpellier Gele kaart voor S. Sambia Montpellier
53' Gele kaart Nice Gele kaart voor M. Balotelli Nice
58' Wissel Nice Wissel M. Maolida voor O. Boscagli Nice
73' Wissel Nice Wissel J. Makengo voor W. Cyprien Nice
84' Wissel Montpellier Wissel P. Škuletić voor G. Laborde Montpellier
85' Wissel Nice Wissel B. Srarfi voor A. Tameze Nice
85' Wissel Montpellier Wissel P. Lasne voor S. Sambia Montpellier
91' Gele kaart Montpellier Gele kaart voor R. Aguilar Montpellier
94' Gele kaart Nice Gele kaart voor A. Saint-Maximin Nice
Video hoogtepunten en samenvatting Montpellier - Nice
Opstellingen Montpellier - Nice
De opstellingen van Montpellier en Nice zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Montpellier gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Nice zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Montpellier - Nice

Montpellier en Nice treffen elkaar in de 6e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Thomas Léonard en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Montpellier en Nice in de Ligue 1 vond plaats op 22 april 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Nice. Op basis van de afgelopen 18 duels tussen beide ploegen is Montpellier favoriet. De thuisploeg wist 9 keer te winnen, terwijl Nice slechts 5 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Montpellier 9
Winst Nice 5
Totaal 18

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Montpellier op een 6e positie staat, terwijl we Nice terugvinden op de 11e plaats.