Nabeschouwing Rennes - Nantes (1-1) || Ligue 1 2018/2019

Zondag 11 november 2018 - 17:00 uur

In de Ligue 1 2018/2019 neemt Rennes het zondag 11 november 2018 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Nantes. De wedstrijd wordt gespeeld in Roazhon Park in Rennes.

Via de Rennes - Nantes live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rennes - Nantes (1-1)

De Ligue 1 2018/2019 wedstrijd tussen Rennes en Nantes geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door J. Johansson, waarmee Rennes met 1-0 de leiding nam. Nantes kwam na 16 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van E. Sala, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken. Een penalty in de 57e minuut was de ideale kans voor Rennes om te scoren. C. Grenier was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 1-1 bleef.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Rennes - Nantes 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rennes - Nantes teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Gele kaart Nantes Gele kaart voor A. Touré Nantes
8' Doelpunt Rennes Doelpunt J. Johansson met assist van C. Grenier Rennes 1-0
16' Doelpunt Nantes Doelpunt E. Sala met assist van Lucas Lima Nantes 1-1
21' Gele kaart Nantes Gele kaart voor E. Kwateng Nantes
46' Wissel Nantes Wissel Fábio voor E. Kwateng Nantes
51' Gele kaart Rennes Gele kaart voor M. Zeffane Rennes
53' Gele kaart Rennes Gele kaart voor B. André Rennes
56' Gele kaart Nantes Gele kaart voor Diego Carlos Nantes
57' Penalty gemist Rennes Penalty gemist C. Grenier Rennes
59' Gele kaart Rennes Gele kaart voor R. Bensebaini Rennes
64' Gele kaart Rennes Gele kaart voor C. Grenier Rennes
72' Wissel Rennes Wissel T. Siebatcheu voor A. Hunou Rennes
76' Wissel Rennes Wissel H. Ben Arfa voor R. Del Castillo Rennes
78' Wissel Nantes Wissel Lucas Evangelista voor V. Rongier Nantes
85' Wissel Rennes Wissel M. Niang voor I. Sarr Rennes
88' Wissel Nantes Wissel A. Limbombe voor Boschilia Nantes
Video hoogtepunten en samenvatting Rennes - Nantes
Opstellingen Rennes - Nantes
De opstellingen van Rennes en Nantes zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rennes gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Nantes zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Rennes - Nantes

Rennes en Nantes treffen elkaar in de 13e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Karim Abed en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rennes en Nantes in de Ligue 1 vond plaats op 20 april 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 16 duels tussen beide ploegen is Rennes favoriet. De thuisploeg wist 8 keer te winnen, terwijl Nantes slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Rennes 8
Winst Nantes 2
Gelijkspel 6
Totaal 16

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rennes op een 13e positie staat, terwijl we Nantes terugvinden op de 10e plaats.