Nabeschouwing Saint-Étienne - Dijon (3-0) || Ligue 1 2018/2019

Zaterdag 22 december 2018 - 21:00 uur



In de Ligue 1 2018/2019 neemt Saint-Étienne het zaterdag 22 december 2018 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Dijon. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Geoffroy-Guichard in Saint-etienne.

Via de Saint-Étienne - Dijon live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Saint-Étienne - Dijon (3-0)

Het Ligue 1 duel tussen Saint-Étienne en Dijon is onder leiding van scheidsrechter Eric Wattellier geëindigd in een 3-0 overwinning voor Saint-Étienne. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 42e minuut door K. Monnet-Paquet, waarmee Saint-Étienne met 1-0 de leiding nam. Saint-Étienne vergrootte in de 64e minuut de voorsprong nadat het via een goal van W. Khazri op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 82e minuut volgde een derde treffer van Saint-Étienne, waarmee R. Berič zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Eric Wattellier, waardoor Saint-Étienne dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Saint-Étienne - Dijon
Goals
3
0
Balbezit
51%
49%
Gele kaarten
4
3
Schoten totaal
18
7
Schoten op doel
9
2
Aanvallen
95
109
Gevaarlijke aanvallen
43
49
Passes
402
377
Overtredingen
13
17
Buitenspel
3
0
Corners
5
3
Wissels
3
3
LIVE Saint-Étienne - Dijon 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Saint-Étienne - Dijon teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
19' Gele kaart Dijon Gele kaart voor J. Marié Dijon
42' Doelpunt Saint-Étienne Doelpunt K. Monnet-Paquet Saint-Étienne 1-0
46' Gele kaart Saint-Étienne Gele kaart voor P. Polomat Saint-Étienne
52' Gele kaart Saint-Étienne Gele kaart voor T. Kolodziejczak Saint-Étienne
55' Gele kaart Saint-Étienne Gele kaart voor Y. MVila Saint-Étienne
59' Wissel Dijon Wissel Kwon Chang-Hoon voor B. Jeannot Dijon
62' Wissel Dijon Wissel F. Balmont voor O. Haddadi Dijon
64' Doelpunt Saint-Étienne Doelpunt W. Khazri met assist van K. Monnet-Paquet Saint-Étienne 2-0
67' Wissel Saint-Étienne Wissel R. Berič voor L. Diony Saint-Étienne
73' Wissel Saint-Étienne Wissel A. Nordin voor P. Polomat Saint-Étienne
73' Wissel Dijon Wissel W. Saïd voor N. Sliti Dijon
82' Gele kaart Dijon Gele kaart voor W. Saïd Dijon
82' Doelpunt Saint-Étienne Doelpunt R. Berič met assist van O. Selnæs Saint-Étienne 3-0
83' Wissel Saint-Étienne Wissel A. Dioussé voor W. Khazri Saint-Étienne
89' Gele kaart Saint-Étienne Gele kaart voor O. Selnæs Saint-Étienne
89' Gele kaart Dijon Gele kaart voor F. Balmont Dijon
Video hoogtepunten en samenvatting Saint-Étienne - Dijon
Opstellingen Saint-Étienne - Dijon
De opstellingen van Saint-Étienne en Dijon zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Saint-Étienne gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Dijon zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 3-4-3
Coach Jean-Louis Gasset
Wissels Saint-Étienne
# Speler Pos.
30 Jessy Moulin K
33 Marvin Tshibuabua V
33 V
18 Arnaud Nordin M
8 Mahdi Camara M
25 Assane Dioussé El Hadji M
27 Robert Berič A
13 Makhtar Gueye A
Formatie 4-3-3
Coach Olivier Dall’Oglio
Voorbeschouwing Saint-Étienne - Dijon

Saint-Étienne en Dijon treffen elkaar in de 19e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Eric Wattellier en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Saint-Étienne en Dijon in de Ligue 1 vond plaats op 3 maart 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide ploegen is Saint-Étienne favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Dijon slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Saint-Étienne 4
Winst Dijon 0
Gelijkspel 2
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Saint-Étienne op een 5e positie staat, terwijl we Dijon terugvinden op de 17e plaats.

Tags
Saint-Étienne - Dijon Opstelling Saint-Étienne Opstelling Dijon Live Saint-Étienne - Dijon Live Saint-Étienne - Dijon kijken Saint-Étienne - Dijon kijken Live Saint-Étienne - Dijon stream Saint-Étienne - Dijon Fox Sports Nabeschouwing Saint-Étienne - Dijon Uitslag Saint-Étienne - Dijon Statistieken Saint-Étienne - Dijon Ligue 1 2018/2019 Saint-Étienne - Dijon wedden Saint-Étienne - Dijon gokken Saint-Étienne - Dijon Unibet