Nabeschouwing Strasbourg - Nantes (2-3) || Ligue 1 2018/2019

Zaterdag 1 september 2018 - 20:00 uur

In de Ligue 1 2018/2019 neemt Strasbourg het zaterdag 1 september 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Nantes. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade de la Meinau in Strasbourg.

Via de Strasbourg - Nantes live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Strasbourg - Nantes (2-3)

Het Ligue 1 duel tussen Strasbourg en Nantes is onder leiding van scheidsrechter Olivier Thual geëindigd in een 2-3 overwinning voor Nantes. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door L. Ajorque, waarmee Strasbourg met 1-0 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van S. Mitrović zorgde ervoor dat Nantes op 1-1 kwam te staan in de 34e minuut. In de 46e minuut zette Lucas Evangelista zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Nantes de leiding in de wedstrijd nam.

Na 59 minuten werd de voorsprong voor Nantes vergroot nadat E. Sala de 1-3 wist te scoren. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Strasbourg dat in de 81e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat Nuno Da Costa de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Olivier Thual en eindigde de wedstrijd dus met een 2-3 stand in het voordeel van Nantes.

LIVE Strasbourg - Nantes 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Strasbourg - Nantes teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Doelpunt Strasbourg Doelpunt L. Ajorque met assist van A. Thomasson Strasbourg 1-0
34' Eigen doelpunt Nantes Eigen doelpunt S. Mitrović Nantes 1-1
43' Gele kaart Nantes Gele kaart voor Lucas Lima Nantes
46' Doelpunt Nantes Doelpunt Lucas Evangelista met assist van A. Waris Nantes 1-2
58' Gele kaart Strasbourg Gele kaart voor J. Martin Strasbourg
59' Doelpunt Nantes Doelpunt E. Sala met assist van Lucas Lima Nantes 1-3
60' Wissel Strasbourg Wissel L. Mothiba voor D. Liénard Strasbourg
69' Wissel Strasbourg Wissel L. Koné voor A. Thomasson Strasbourg
74' Wissel Nantes Wissel Boschilia voor Lucas Evangelista Nantes
76' Wissel Nantes Wissel A. Touré voor S. Moutoussamy Nantes
81' Doelpunt Strasbourg Doelpunt Nuno Da Costa met assist van I. Sissoko Strasbourg 2-3
83' Wissel Strasbourg Wissel B. Corgnet voor L. Ajorque Strasbourg
86' Wissel Nantes Wissel A. Limbombe voor A. Waris Nantes
Video hoogtepunten en samenvatting Strasbourg - Nantes
Opstellingen Strasbourg - Nantes
De opstellingen van Strasbourg en Nantes zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Strasbourg gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Nantes zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.