Nabeschouwing Khimki - Sochi (0-0) || Russische Premier League 2020/2021

Zondag 16 mei 2021 - 13:00 uur



In de Russische Premier League 2020/2021 neemt Khimki het zondag 16 mei 2021 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Sochi. De wedstrijd wordt gespeeld in Arena Khimki in Khimki.

Via de Khimki - Sochi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Khimki - Sochi (0-0)

De Russische Premier League 2020/2021 wedstrijd tussen Khimki en Sochi geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Khimki en Sochi gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Khimki, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Sergey Ivanov niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Khimki - Sochi
Balbezit
52%
48%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
11
12
Schoten op doel
3
1
Aanvallen
97
124
Gevaarlijke aanvallen
48
40
Passes
485
444
Overtredingen
15
9
Buitenspel
2
0
Corners
9
4
Wissels
4
2
LIVE Khimki - Sochi 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Khimki - Sochi teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
18' Gele kaart Khimki Gele kaart voor M. Konate Khimki
60' Wissel Khimki Wissel A. Troshechkin voor D. Tikhiy Khimki
72' Wissel Sochi Wissel D. Prutsev voor A. Rudenko Sochi
73' Gele kaart Sochi Gele kaart voor D. Prutsev Sochi
79' Wissel Khimki Wissel I. Kamyshev voor P. Mogilevets Khimki
79' Wissel Khimki Wissel M. Tikhonov voor A. Logashov Khimki
88' Wissel Khimki Wissel K. Aliev voor I. Kukharchuk Khimki
89' Wissel Sochi Wissel M. Dugandzic voor D. Prutsev Sochi
Video hoogtepunten en samenvatting Khimki - Sochi
Opstellingen Khimki - Sochi
De opstellingen van Khimki en Sochi zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Khimki gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Sochi zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Formatie 3-4-2-1
Coach Igor Cherevchenko
Formatie 3-4-3
Coach Vladimir Fedotov
Voorbeschouwing Khimki - Sochi

Khimki en Sochi treffen elkaar in de 30e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2020/2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sergey Ivanov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Khimki en Sochi in de Russische Premier League vond plaats op 14 augustus 2020 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Resultaat Aantal
Winst Khimki 0
Winst Sochi 0
Gelijkspel 1
Totaal 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Khimki op een 8e positie staat, terwijl we Sochi terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Khimki - Sochi Opstelling Khimki Opstelling Sochi Live Khimki - Sochi Live Khimki - Sochi kijken Khimki - Sochi kijken Live Khimki - Sochi stream Khimki - Sochi Fox Sports Nabeschouwing Khimki - Sochi Uitslag Khimki - Sochi Statistieken Khimki - Sochi Russische Premier League 2020/2021 Khimki - Sochi wedden Khimki - Sochi gokken Khimki - Sochi Unibet