Nabeschouwing Lokomotiv Moskou - Ural (1-0) || Russische Premier League 2020/2021

Zondag 16 mei 2021 - 13:00 uur

In de Russische Premier League 2020/2021 neemt Lokomotiv Moskou het zondag 16 mei 2021 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Ural. De wedstrijd wordt gespeeld in RZD Arena in Moskva.

Via de Lokomotiv Moskou - Ural live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lokomotiv Moskou - Ural (1-0)

Het Russische Premier League duel tussen Lokomotiv Moskou en Ural is onder leiding van scheidsrechter Vladislav Bezborodov geëindigd in een 1-0 overwinning voor Lokomotiv Moskou. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor R. Augustyniak van Ural. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 27e minuut het veld moest verlaten. In de 75e minuut kreeg D. Miskic van Ural voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Ural de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. De eerste goal werd pas ver in de tweede helft in de 89e minuut gemaakt door D. Rybchinskiy waardoor Lokomotiv Moskva met 1-0 aan de leiding kwam.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Vladislav Bezborodov, waardoor Lokomotiv Moskou de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Lokomotiv Moskou - Ural 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lokomotiv Moskou - Ural teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Gele kaart Ural Gele kaart voor A. Adamov Ural
4' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor Guilherme Lokomotiv Moskva
8' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel V. Lisakovich voor F. Kamano Lokomotiv Moskva
16' Gele kaart Ural Gele kaart voor R. Augustyniak Ural
27' Tweede gele kaart Ural Tweede gele kaart voor R. Augustyniak Ural
36' Gele kaart Ural Gele kaart voor B. Jovicic Ural
45' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor R. Zhemaletdinov Lokomotiv Moskva
46' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel A. Miranchuk voor S. Magkeev Lokomotiv Moskva
56' Wissel Ural Wissel P. Pogrebnyak voor E. Bicfalvi Ural
66' Wissel Ural Wissel A. Evseev voor R. Gadzhimuradov Ural
66' Wissel Ural Wissel D. Miskic voor V. Podberezkin Ural
69' Gele kaart Ural Gele kaart voor Y. Godzyur Ural
72' Gele kaart Ural Gele kaart voor D. Miskic Ural
75' Tweede gele kaart Ural Tweede gele kaart voor D. Miskic Ural
76' Gele kaart Ural Gele kaart voor I. Kalinin Ural
81' Wissel Ural Wissel I. Kuzmichev voor A. Egorychev Ural
82' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel D. Zhivoglyadov voor R. Zhemaletdinov Lokomotiv Moskva
89' Doelpunt Lokomotiv Moskva Doelpunt D. Rybchinskiy met assist van F. Smolov Lokomotiv Moskva 1-0
Video hoogtepunten en samenvatting Lokomotiv Moskou - Ural
Opstellingen Lokomotiv Moskou - Ural
De opstellingen van Lokomotiv Moskou en Ural zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lokomotiv Moskou gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Ural zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Lokomotiv Moskou - Ural

Lokomotiv Moskou en Ural treffen elkaar in de 30e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2020/2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vladislav Bezborodov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lokomotiv Moskou en Ural in de Russische Premier League vond plaats op 19 augustus 2020 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 15 duels tussen beide ploegen is Lokomotiv Moskou favoriet. De thuisploeg wist 9 keer te winnen, terwijl Ural slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Lokomotiv Moskou 9
Winst Ural 2
Totaal 15

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lokomotiv Moskou op een 3e positie staat, terwijl we Ural terugvinden op de 12e plaats.