Nabeschouwing Olimpiyets - Lokomotiv Moskou (1-2) || Russische Premier League 2021/2022

Zaterdag 30 oktober 2021 - 18:00 uur

In de Russische Premier League 2021/2022 neemt Olimpiyets het zaterdag 30 oktober 2021 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Lokomotiv Moskou. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Nizhny Novgorod in Nizhniy Novgorod.

Via de Olimpiyets - Lokomotiv Moskou live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Olimpiyets - Lokomotiv Moskou (1-2)

Het Russische Premier League duel tussen Olimpiyets en Lokomotiv Moskou is onder leiding van scheidsrechter Aleksey Sukhoy geëindigd in een 1-2 overwinning voor Lokomotiv Moskou. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 31e minuut door I. Berkovskiy, waarmee FK Nizjni Novgorod met 1-0 de leiding nam. Lokomotiv Moskva kwam in de 38e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van R. Zhemaletdinov, die daarmee de stand op 1-1 zette. Via een eigen goal van I. Miladinovic kwam Lokomotiv Moskva in de 96e minuut op een 1-2 voorsprong te staan.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Aleksey Sukhoy, waardoor Lokomotiv Moskou dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Olimpiyets - Lokomotiv Moskou 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Olimpiyets - Lokomotiv Moskou teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor K. Maradishvili Lokomotiv Moskva
31' Doelpunt FK Nizjni Novgorod Doelpunt I. Berkovskiy FK Nizjni Novgorod 1-0
38' Doelpunt Lokomotiv Moskva Doelpunt R. Zhemaletdinov met assist van M. Rybus Lokomotiv Moskva 1-1
46' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel V. Lisakovich voor D. Rybchinskiy Lokomotiv Moskva
51' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor F. Anjorin Lokomotiv Moskva
59' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor A. Beka Beka Lokomotiv Moskva
65' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel M. Petrov voor F. Anjorin Lokomotiv Moskva
71' Wissel FK Nizjni Novgorod Wissel T. Suleymanov voor I. Berkovskiy FK Nizjni Novgorod
77' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel M. Nenakhov voor D. Zhivoglyadov Lokomotiv Moskva
78' Wissel FK Nizjni Novgorod Wissel B. Balaj voor R. Ennin FK Nizjni Novgorod
80' Gele kaart FK Nizjni Novgorod Gele kaart voor N. Kalinski FK Nizjni Novgorod
85' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor M. Rybus Lokomotiv Moskva
87' Wissel FK Nizjni Novgorod Wissel I. Miladinovic voor A. Sharipov FK Nizjni Novgorod
92' Gele kaart FK Nizjni Novgorod Gele kaart voor A. Sinitsyn FK Nizjni Novgorod
93' Gele kaart FK Nizjni Novgorod Gele kaart voor T. Suleymanov FK Nizjni Novgorod
95' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor M. Gisdol Lokomotiv Moskva
96' Eigen doelpunt Lokomotiv Moskva Eigen doelpunt I. Miladinovic Lokomotiv Moskva 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting Olimpiyets - Lokomotiv Moskou
Opstellingen Olimpiyets - Lokomotiv Moskou
De opstellingen van Olimpiyets en Lokomotiv Moskou zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Olimpiyets gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Lokomotiv Moskou zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.