Nabeschouwing Belenenses - Moreirense (0-1) || Primeira Liga 2018/2019

Maandag 4 februari 2019 - 21:15 uur

In de Primeira Liga 2018/2019 neemt Belenenses het maandag 4 februari 2019 om 21:15 uur in eigen huis op tegen Moreirense. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Nacional in Jamor.

Via de Belenenses - Moreirense live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Belenenses - Moreirense (0-1)

Het Primeira Liga duel tussen Belenenses en Moreirense is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Moreirense. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 70e minuut door D. Texeira, waarmee Moreirense met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Moreirense uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Belenenses - Moreirense 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Belenenses - Moreirense teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor Licá Belenenses
32' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor Heriberto Tavares Moreirense
63' Wissel Moreirense Wissel D. Texeira voor Pedro Nuno Moreirense
68' Wissel Belenenses Wissel Diogo Calila voor Nuno Tomás Belenenses
70' Doelpunt Moreirense Doelpunt D. Texeira met assist van Chiquinho Moreirense 0-1
76' Wissel Belenenses Wissel M. Ljujić voor Nélson Belenenses
79' Wissel Belenenses Wissel Kikas voor Henrique Almeida Belenenses
81' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor V. Sasso Belenenses
87' Wissel Moreirense Wissel P. Rodríguez voor Heriberto Tavares Moreirense
90' Wissel Moreirense Wissel Alan Schons voor Fabio Pacheco Moreirense
Video hoogtepunten en samenvatting Belenenses - Moreirense
Opstellingen Belenenses - Moreirense
De opstellingen van Belenenses en Moreirense zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Belenenses gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Moreirense zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Belenenses - Moreirense

Belenenses en Moreirense treffen elkaar in de 20e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019.

De vorige ontmoeting tussen Belenenses en Moreirense in de Primeira Liga vond plaats op 27 augustus 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide ploegen is Belenenses favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Moreirense slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Belenenses 5
Winst Moreirense 2
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Belenenses op een 7e positie staat, terwijl we Moreirense terugvinden op de 6e plaats.