Nabeschouwing Belenenses - Sporting Braga (0-3) || Primeira Liga 2018/2019

Zondag 30 september 2018 - 21:30 uur

In de Primeira Liga 2018/2019 neemt Belenenses het zondag 30 september 2018 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Sporting Braga. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Nacional in Jamor.

Via de Belenenses - Sporting Braga live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Belenenses - Sporting Braga (0-3)

Het Primeira Liga duel tussen Belenenses en Sporting Braga is onder leiding van scheidsrechter Fábio José Costa Veríssimo geëindigd in een 0-3 overwinning voor Sporting Braga. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door Wilson Eduardo, waarmee Sporting Braga met 0-1 de leiding nam. Sporting Braga vergrootte in de 34e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Ricardo Horta op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam Sporting Braga vervolgens op 0-3. Het was Wilson Eduardo die vanaf 11 meter wist te scoren in de 68e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Fábio José Costa Veríssimo, waardoor Sporting Braga dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Belenenses - Sporting Braga 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Belenenses - Sporting Braga teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor Reinildo Belenenses
27' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt Wilson Eduardo met assist van Ricardo Horta Sporting Braga 0-1
34' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt Ricardo Horta met assist van Dyego Sousa Sporting Braga 0-2
46' Wissel Belenenses Wissel M. Ljujić voor Nélson Belenenses
60' Wissel Belenenses Wissel Henrique Almeida voor Licá Belenenses
64' Wissel Sporting Braga Wissel Paulinho voor Dyego Sousa Sporting Braga
66' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor Muriel Belenenses
68' Penalty Sporting Braga Penalty Wilson Eduardo Sporting Braga 0-3
72' Wissel Belenenses Wissel Z. Bergdich voor Nuno Coelho Belenenses
73' Wissel Sporting Braga Wissel Eduardo voor Wilson Eduardo Sporting Braga
77' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor P. Sagna Belenenses
83' Wissel Sporting Braga Wissel Fábio Martins voor Ricardo Horta Sporting Braga
92' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor M. Ljujić Belenenses
Video hoogtepunten en samenvatting Belenenses - Sporting Braga
Opstellingen Belenenses - Sporting Braga
De opstellingen van Belenenses en Sporting Braga zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Belenenses gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Sporting Braga zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Belenenses - Sporting Braga

Belenenses en Sporting Braga treffen elkaar in de 6e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Fábio José Costa Veríssimo en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Belenenses en Sporting Braga in de Primeira Liga vond plaats op 29 april 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sporting Braga. Op basis van de afgelopen 18 duels tussen beide teams is Sporting Braga favoriet. 12 keer wist de ploeg van Belenenses te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Belenenses. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Belenenses 4
Winst Sporting Braga 12
Totaal 18

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Belenenses op een 11e positie staat, terwijl we Sporting Braga terugvinden op de 3e plaats.