Nabeschouwing Belenenses - Tondela (2-2) || Primeira Liga

Zaterdag 19 januari 2019 - 16:30 uur

In de Primeira Liga neemt Belenenses het zaterdag 19 januari 2019 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Tondela. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Nacional in Jamor, Oeiras.

Via de Belenenses - Tondela live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Belenenses - Tondela (2-2)

In de Primeira Liga heeft de wedstrijd tussen Belenenses en Tondela geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Belenenses kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van Henrique Almeida. Tondela kwam in de 33e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Bruno Monteiro, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 47e minuut zette Tómané zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Tondela de leiding in de wedstrijd nam.

Na 48 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Henrique Almeida de 2-2 maakte voor Belenenses. Belenenses kreeg een penalty toegewezen in de 81e minuut, wat de ideale kans was om te scoren. Achter de bal stond Fredy die de penalty echter niet wist te benutten, waardoor de 2-2 tussenstand op het scorebord bleef staan.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

Wedstrijdstatistieken Belenenses - Tondela
Goals
2
2
Balbezit
48%
52%
Gele kaarten
3
0
Schoten totaal
13
13
Schoten op doel
4
3
Aanvallen
92
109
Gevaarlijke aanvallen
28
53
Passes
324
332
Overtredingen
19
22
Buitenspel
1
1
Corners
2
4
Wissels
3
3
LIVE Belenenses - Tondela 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Belenenses - Tondela teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
2' Doelpunt Belenenses Doelpunt Henrique Almeida Belenenses 1-0
27' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor Licá Belenenses
33' Doelpunt Tondela Doelpunt Bruno Monteiro Tondela 1-1
38' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor Henrique Almeida Belenenses
47' Doelpunt Tondela Doelpunt Tómané met assist van S. Peña Tondela 1-2
48' Doelpunt Belenenses Doelpunt Henrique Almeida Belenenses 2-2
63' Wissel Belenenses Wissel M. Ljujić voor Nuno Coelho Belenenses
69' Wissel Tondela Wissel Pité voor J. Delgado Tondela
74' Wissel Tondela Wissel A. Tembeng voor S. Peña Tondela
81' Penalty gemist Belenenses Penalty gemist Fredy Belenenses
81' Wissel Tondela Wissel J. Murillo voor António Xavier Tondela
86' Wissel Belenenses Wissel Kikas voor Henrique Almeida Belenenses
92' Wissel Belenenses Wissel Nélson voor Eduardo Henrique Belenenses
95' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor Fredy Belenenses
Opstellingen Belenenses - Tondela
De opstellingen van Belenenses en Tondela zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Belenenses gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Tondela zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Belenenses - Tondela

Belenenses en Tondela treffen elkaar in de 18e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019.

Het is voor het eerst dat Belenenses en Tondela elkaar treffen in de Primeira Liga.

Resultaat Aantal
Winst Belenenses 0
Winst Tondela 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Belenenses op een 5e positie staat, terwijl we Tondela terugvinden op de 13e plaats.

Tags
Belenenses - Tondela Opstelling Belenenses Opstelling Tondela Live Belenenses - Tondela Live Belenenses - Tondela kijken Belenenses - Tondela kijken Live Belenenses - Tondela stream Belenenses - Tondela Fox Sports Nabeschouwing Belenenses - Tondela Uitslag Belenenses - Tondela Statistieken Belenenses - Tondela Primeira Liga 2018/2019 Belenenses - Tondela wedden Belenenses - Tondela gokken Belenenses - Tondela Unibet