Nabeschouwing Belenenses - Vitória Guimarães (1-0) || Primeira Liga

Zondag 6 januari 2019 - 16:00 uur

In de Primeira Liga neemt Belenenses het zondag 6 januari 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Vitória Guimarães. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Nacional in Jamor, Oeiras.

Via de Belenenses - Vitória Guimarães live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Belenenses - Vitória Guimarães (1-0)

Het Primeira Liga duel tussen Belenenses en Vitória Guimarães is onder leiding van scheidsrechter Artur Manuel Ribeiro Soares Dias geëindigd in een 1-0 overwinning voor Belenenses. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 31e minuut door Henrique Almeida, waarmee Belenenses met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Belenenses.

Wedstrijdstatistieken Belenenses - Vitória Guimarães
Goals
1
0
Balbezit
39%
61%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
5
16
Schoten op doel
4
2
Aanvallen
55
141
Gevaarlijke aanvallen
13
66
Passes
366
545
Overtredingen
16
12
Buitenspel
4
1
Corners
1
5
Wissels
3
3
LIVE Belenenses - Vitória Guimarães 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Belenenses - Vitória Guimarães teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
31' Doelpunt Belenenses Doelpunt Henrique Almeida Belenenses 1-0
57' Wissel Vitória Guimarães Wissel João Carlos voor Rafa Vitória Guimarães
58' Wissel Vitória Guimarães Wissel T. Boyd voor Pedrão Vitória Guimarães
62' Wissel Belenenses Wissel Eduardo Henrique voor Jonatan Belenenses
73' Wissel Vitória Guimarães Wissel O. John voor Tozé Vitória Guimarães
75' Wissel Belenenses Wissel Nélson voor Henrique Almeida Belenenses
83' Gele kaart Vitória Guimarães Gele kaart voor João Carlos Vitória Guimarães
88' Wissel Belenenses Wissel M. Ljujić voor Licá Belenenses
Opstellingen Belenenses - Vitória Guimarães
De opstellingen van Belenenses en Vitória Guimarães zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Belenenses gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Vitória Guimarães zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Belenenses - Vitória Guimarães

Belenenses en Vitória Guimarães treffen elkaar in de 16e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Artur Manuel Ribeiro Soares Dias en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Belenenses en Vitória Guimarães elkaar treffen in de Primeira Liga.

Resultaat Aantal
Winst Belenenses 0
Winst Vitória Guimarães 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Belenenses op een 8e positie staat, terwijl we Vitória Guimarães terugvinden op de 5e plaats.

Tags
Belenenses - Vitória Guimarães Opstelling Belenenses Opstelling Vitória Guimarães Live Belenenses - Vitória Guimarães Live Belenenses - Vitória Guimarães kijken Belenenses - Vitória Guimarães kijken Live Belenenses - Vitória Guimarães stream Belenenses - Vitória Guimarães Fox Sports Nabeschouwing Belenenses - Vitória Guimarães Uitslag Belenenses - Vitória Guimarães Statistieken Belenenses - Vitória Guimarães Primeira Liga 2018/2019 Belenenses - Vitória Guimarães wedden Belenenses - Vitória Guimarães gokken Belenenses - Vitória Guimarães Unibet