Nabeschouwing Belenenses - Vitória Setúbal (0-0) || Primeira Liga 2018/2019

Zaterdag 1 september 2018 - 17:30 uur



In de Primeira Liga 2018/2019 neemt Belenenses het zaterdag 1 september 2018 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Vitória Setúbal. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Nacional in Jamor.

Via de Belenenses - Vitória Setúbal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Belenenses - Vitória Setúbal (0-0)

De Primeira Liga 2018/2019 wedstrijd tussen Belenenses en Vitória Setúbal geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was Belenenses dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. De meeste kansen waren voor Belenenses, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Manuel Mota niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Belenenses - Vitória Setúbal
Balbezit
61%
39%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
8
6
Schoten op doel
4
2
Aanvallen
117
63
Gevaarlijke aanvallen
56
39
Passes
539
228
Overtredingen
19
12
Buitenspel
0
1
Corners
2
5
Wissels
3
3
LIVE Belenenses - Vitória Setúbal 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Belenenses - Vitória Setúbal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
53' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor Vasco Fernandes Vitória FC
70' Wissel Vitória FC Wissel Allef voor J. Cádiz Vitória FC
71' Wissel Belenenses Wissel Filipe Chaby voor Licá Belenenses
77' Wissel Vitória FC Wissel Frédéric Mendy voor Hildeberto Pereira Vitória FC
80' Wissel Belenenses Wissel André Santos voor Jonatan Belenenses
84' Wissel Belenenses Wissel Kikas voor A. Keita Belenenses
91' Wissel Vitória FC Wissel Costinha voor Rúben Micael Vitória FC
Video hoogtepunten en samenvatting Belenenses - Vitória Setúbal
Opstellingen Belenenses - Vitória Setúbal
De opstellingen van Belenenses en Vitória Setúbal zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Belenenses gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Vitória Setúbal zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Belenenses - Vitória Setúbal

Belenenses en Vitória Setúbal treffen elkaar in de 4e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Manuel Mota en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Belenenses en Vitória Setúbal in de Primeira Liga vond plaats op 5 februari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Vitória Setúbal. Op basis van de afgelopen 17 duels tussen beide teams is Vitória Setúbal favoriet. 6 keer wist de ploeg van Belenenses te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Belenenses. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Belenenses 5
Winst Vitória Setúbal 6
Gelijkspel 6
Totaal 17

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Belenenses op een 8e positie staat, terwijl we Vitória Setúbal terugvinden op de 12e plaats.

Tags
Belenenses - Vitória Setúbal Opstelling Belenenses Opstelling Vitória Setúbal Live Belenenses - Vitória Setúbal Live Belenenses - Vitória Setúbal kijken Belenenses - Vitória Setúbal kijken Live Belenenses - Vitória Setúbal stream Belenenses - Vitória Setúbal Fox Sports Nabeschouwing Belenenses - Vitória Setúbal Uitslag Belenenses - Vitória Setúbal Statistieken Belenenses - Vitória Setúbal Primeira Liga 2018/2019 Belenenses - Vitória Setúbal wedden Belenenses - Vitória Setúbal gokken Belenenses - Vitória Setúbal Unibet