Nabeschouwing Boavista - Chaves (1-2) || Primeira Liga 2018/2019

Vrijdag 21 september 2018 - 21:30 uur

In de Primeira Liga 2018/2019 neemt Boavista het vrijdag 21 september 2018 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Chaves. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio do Bessa Século XXI in Porto.

Via de Boavista - Chaves live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Boavista - Chaves (1-2)

Het Primeira Liga duel tussen Boavista en Chaves is onder leiding van scheidsrechter João Pedro Silva Pinheiro geëindigd in een 1-2 overwinning voor Chaves. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 36 minuten. Marcão Teixeira maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Chaves vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Een ongelukkig eigen doelpunt van Helton Leite zorgde ervoor dat Chaves op 0-2 kwam te staan in de 48e minuut. In de 60e minuut wist Boavista de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via Rochinha. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Boavista kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter João Pedro Silva Pinheiro, waardoor Chaves dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Boavista - Chaves 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Boavista - Chaves teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Gele kaart Boavista Gele kaart voor I. Mandiang Boavista
21' Gele kaart Boavista Gele kaart voor David Simão Boavista
26' Gele kaart Chaves Gele kaart voor Bruno Gallo Chaves
34' Gele kaart Boavista Gele kaart voor Neris Boavista
36' Penalty Chaves Penalty Marcão Teixeira Chaves 0-1
48' Eigen doelpunt Chaves Eigen doelpunt Helton Leite Chaves 0-2
56' Wissel Boavista Wissel Rafael Costa voor I. Mandiang Boavista
60' Doelpunt Boavista Doelpunt Rochinha met assist van Fábio Espinho Boavista 1-2
65' Gele kaart Chaves Gele kaart voor Stephen Eustáquio Chaves
66' Wissel Chaves Wissel Jefferson voor Niltinho Chaves
72' Wissel Boavista Wissel André Claro voor Mateus Boavista
76' Wissel Chaves Wissel A. Ebralidze voor G. Ghazaryan Chaves
78' Wissel Boavista Wissel Rafael Lopes voor Fábio Espinho Boavista
79' Gele kaart Chaves Gele kaart voor Ricardo Nunes Chaves
88' Wissel Chaves Wissel João Teixeira voor Perdigão Chaves
94' Gele kaart Chaves Gele kaart voor Djavan Ferreira Chaves
Video hoogtepunten en samenvatting Boavista - Chaves
Opstellingen Boavista - Chaves
De opstellingen van Boavista en Chaves zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Boavista gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Chaves zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Boavista - Chaves

Boavista en Chaves treffen elkaar in de 5e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter João Pedro Silva Pinheiro en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Boavista en Chaves in de Primeira Liga vond plaats op 14 april 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Het wordt interessant om te zien of één van de twee teams dit keer de overwinning in de wacht weet te slepen. De laatste 4 duels tussen Boavista en Chaves eindigde namelijk in een gelijkspel.

Winst Boavista 0
Winst Chaves 0
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Boavista op een 12e positie staat, terwijl we Chaves terugvinden op de 14e plaats.