Nabeschouwing Boavista - Nacional (1-0) || Primeira Liga

Zondag 14 april 2019 - 18:30 uur

In de Primeira Liga neemt Boavista het zondag 14 april 2019 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Nacional. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio do Bessa Século XXI in Porto.

Via de Boavista - Nacional live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Boavista - Nacional (1-0)

Het Primeira Liga duel tussen Boavista en Nacional is onder leiding van scheidsrechter Hugo Filipe Ferreira de Campos Moreira Miguel geëindigd in een 1-0 overwinning voor Boavista. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door Fábio Espinho, waarmee Boavista met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Boavista dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Boavista.

Wedstrijdstatistieken Boavista - Nacional
Goals
1
0
Balbezit
43%
57%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
15
14
Schoten op doel
6
0
Aanvallen
73
97
Gevaarlijke aanvallen
38
55
Passes
274
351
Overtredingen
19
8
Buitenspel
0
2
Corners
9
10
Wissels
3
2
LIVE Boavista - Nacional 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Boavista - Nacional teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
16' Doelpunt Boavista Doelpunt Fábio Espinho met assist van Talocha Boavista 1-0
27' Gele kaart Nacional Gele kaart voor Kalindi Nacional
69' Wissel Nacional Wissel Witi voor A. Ebralidze Nacional
70' Wissel Boavista Wissel Bueno voor Fábio Espinho Boavista
75' Wissel Nacional Wissel S. Rashidov voor Káká Nacional
81' Wissel Boavista Wissel Perdigão voor Mateus Boavista
86' Wissel Boavista Wissel Carraça voor N. Obiora Boavista
90' Gele kaart Boavista Gele kaart voor Rafael Bracalli Boavista
Opstellingen Boavista - Nacional
De opstellingen van Boavista en Nacional zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Boavista gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Nacional zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Boavista - Nacional

Boavista en Nacional treffen elkaar in de 29e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Hugo Filipe Ferreira de Campos Moreira Miguel en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Boavista en Nacional elkaar treffen in de Primeira Liga.

Resultaat Aantal
Winst Boavista 0
Winst Nacional 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Boavista op een 14e positie staat, terwijl we Nacional terugvinden op de 16e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Boavista - Nacional Opstelling Boavista Opstelling Nacional Live Boavista - Nacional Live Boavista - Nacional kijken Boavista - Nacional kijken Live Boavista - Nacional stream Boavista - Nacional Fox Sports Nabeschouwing Boavista - Nacional Uitslag Boavista - Nacional Statistieken Boavista - Nacional Primeira Liga 2018/2019 Boavista - Nacional wedden Boavista - Nacional gokken Boavista - Nacional Unibet