Nabeschouwing Boavista - Tondela (2-0) || Primeira Liga

Zaterdag 15 december 2018 - 16:30 uur

In de Primeira Liga neemt Boavista het zaterdag 15 december 2018 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Tondela. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio do Bessa Século XXI in Porto.

Via de Boavista - Tondela live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Boavista - Tondela (2-0)

Het Primeira Liga duel tussen Boavista en Tondela is onder leiding van scheidsrechter Artur Manuel Ribeiro Soares Dias geëindigd in een 2-0 overwinning voor Boavista. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door Matheus Índio, waarmee Boavista met 1-0 de leiding nam. Boavista vergrootte in de 34e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Rafael Lopes op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van Boavista.

Wedstrijdstatistieken Boavista - Tondela
Goals
2
0
Balbezit
57%
43%
Gele kaarten
2
4
Schoten totaal
18
10
Schoten op doel
6
3
Passes
346
232
Overtredingen
24
19
Buitenspel
2
3
Corners
5
11
LIVE Boavista - Tondela 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Boavista - Tondela teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
16' Doelpunt Boavista Doelpunt Matheus Índio met assist van Rafael Lopes Boavista 1-0
34' Doelpunt Boavista Doelpunt Rafael Lopes met assist van Fábio Espinho Boavista 2-0
40' Wissel Tondela Wissel Tómané voor F. Patrick Tondela
41' Wissel Tondela Wissel C. Arango voor Mendes Tondela
42' Gele kaart Tondela Gele kaart voor C. Arango Tondela
55' Wissel Boavista Wissel Mateus voor Rochinha Boavista
62' Gele kaart Tondela Gele kaart voor Hélder Tavares Tondela
68' Gele kaart Boavista Gele kaart voor David Simão Boavista
72' Wissel Tondela Wissel J. Delgado voor J. Murillo Tondela
76' Gele kaart Tondela Gele kaart voor F. Moufi Tondela
82' Wissel Boavista Wissel André Claro voor Fábio Espinho Boavista
85' Gele kaart Tondela Gele kaart voor António Xavier Tondela
90' Wissel Boavista Wissel K. Ibrahim voor Rafael Lopes Boavista
93' Gele kaart Boavista Gele kaart voor Mateus Boavista
Opstellingen Boavista - Tondela
De opstellingen van Boavista en Tondela zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Boavista gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Tondela zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Boavista - Tondela

Boavista en Tondela treffen elkaar in de 13e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Artur Manuel Ribeiro Soares Dias en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Boavista en Tondela elkaar treffen in de Primeira Liga.

Resultaat Aantal
Winst Boavista 0
Winst Tondela 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Boavista op een 14e positie staat, terwijl we Tondela terugvinden op de 17e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is motregen.

Tags
Boavista - Tondela Opstelling Boavista Opstelling Tondela Live Boavista - Tondela Live Boavista - Tondela kijken Boavista - Tondela kijken Live Boavista - Tondela stream Boavista - Tondela Fox Sports Nabeschouwing Boavista - Tondela Uitslag Boavista - Tondela Statistieken Boavista - Tondela Primeira Liga 2018/2019 Boavista - Tondela wedden Boavista - Tondela gokken Boavista - Tondela Unibet