Nabeschouwing Chaves - Boavista (1-1) || Primeira Liga

Zondag 17 februari 2019 - 18:30 uur

In de Primeira Liga neemt Chaves het zondag 17 februari 2019 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Boavista. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal Eng. Manuel Branco Teixeira in Chaves.

Via de Chaves - Boavista live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Chaves - Boavista (1-1)

In de Primeira Liga heeft de wedstrijd tussen Chaves en Boavista geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 44 minuten. Bruno Gallo maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Chaves vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Boavista kwam na 60 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Fábio Espinho, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Chaves - Boavista
Goals
1
1
Balbezit
47%
53%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
14
13
Schoten op doel
3
5
Aanvallen
104
97
Gevaarlijke aanvallen
57
44
Passes
295
331
Overtredingen
13
13
Buitenspel
0
3
Corners
10
8
Wissels
3
3
LIVE Chaves - Boavista 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Chaves - Boavista teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
44' Penalty Chaves Penalty Bruno Gallo Chaves 1-0
46' Wissel Boavista Wissel Fábio Espinho voor Cláudio Lopes Boavista
46' Wissel Boavista Wissel Carraça voor Perdigão Boavista
47' Gele kaart Boavista Gele kaart voor Rafael Costa Boavista
51' Wissel Chaves Wissel André Luis voor William Chaves
60' Doelpunt Boavista Doelpunt Fábio Espinho met assist van Rafael Lopes Boavista 1-1
71' Wissel Chaves Wissel G. Ghazaryan voor Rúben Macedo Chaves
74' Gele kaart Boavista Gele kaart voor Fábio Espinho Boavista
77' Wissel Chaves Wissel Niltinho voor L. Singh Chaves
86' Wissel Boavista Wissel F. Falcone voor Rafael Lopes Boavista
90' Gele kaart Chaves Gele kaart voor Niltinho Chaves
94' Gele kaart Chaves Gele kaart voor G. Campi Chaves
Opstellingen Chaves - Boavista
De opstellingen van Chaves en Boavista zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Chaves gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Boavista zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Chaves - Boavista

Chaves en Boavista treffen elkaar in de 22e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019.

Het is voor het eerst dat Chaves en Boavista elkaar treffen in de Primeira Liga.

Resultaat Aantal
Winst Chaves 0
Winst Boavista 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Chaves op een 17e positie staat, terwijl we Boavista terugvinden op de 14e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Chaves - Boavista Opstelling Chaves Opstelling Boavista Live Chaves - Boavista Live Chaves - Boavista kijken Chaves - Boavista kijken Live Chaves - Boavista stream Chaves - Boavista Fox Sports Nabeschouwing Chaves - Boavista Uitslag Chaves - Boavista Statistieken Chaves - Boavista Primeira Liga 2018/2019 Chaves - Boavista wedden Chaves - Boavista gokken Chaves - Boavista Unibet