Nabeschouwing Chaves - Portimonense (2-0) || Primeira Liga 2018/2019

Zaterdag 18 augustus 2018 - 17:30 uur

In de Primeira Liga 2018/2019 neemt Chaves het zaterdag 18 augustus 2018 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Portimonense. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal Eng. Manuel Branco Teixeira in Chaves.

Via de Chaves - Portimonense live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Chaves - Portimonense (2-0)

Het Primeira Liga duel tussen Chaves en Portimonense is onder leiding van scheidsrechter André Filipe Domingues Narciso geëindigd in een 2-0 overwinning voor Chaves. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 27 minuten. Marcão Teixeira maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Chaves vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Chaves vergrootte in de 31e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Perdigão op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van Chaves.

LIVE Chaves - Portimonense 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Chaves - Portimonense teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor S. Nakajima Portimonense
23' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor Ewerton Portimonense
27' Penalty Chaves Penalty Marcão Teixeira Chaves 1-0
31' Doelpunt Chaves Doelpunt Perdigão met assist van R. Bressan Chaves 2-0
42' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor Wilson Manafá Portimonense
48' Gele kaart Chaves Gele kaart voor Paulinho Chaves
59' Gele kaart Chaves Gele kaart voor Stephen Eustáquio Chaves
65' Wissel Chaves Wissel Filipe Melo voor Bruno Gallo Chaves
69' Gele kaart Chaves Gele kaart voor Rafael Barbosa Dener Chaves
70' Gele kaart Chaves Gele kaart voor Filipe Melo Chaves
76' Wissel Portimonense Wissel T. Jibril voor Bruno Tabata Portimonense
82' Wissel Portimonense Wissel Guilherme Lazaroni voor E. Hackman Portimonense
83' Wissel Chaves Wissel Platiny voor William Chaves
88' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor Niltinho Perdigão Portimonense
91' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor Guilherme Lazaroni Portimonense
Video hoogtepunten en samenvatting Chaves - Portimonense
Opstellingen Chaves - Portimonense
De opstellingen van Chaves en Portimonense zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Chaves gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Portimonense zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Chaves - Portimonense

Chaves en Portimonense treffen elkaar in de 2e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter André Filipe Domingues Narciso en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Chaves en Portimonense in de Primeira Liga vond plaats op 22 april 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Chaves. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Chaves favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Portimonense slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Chaves 2
Winst Portimonense 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Chaves op een 18e positie staat, terwijl we Portimonense terugvinden op de 16e plaats.