Nabeschouwing Chaves - Tondela (2-1) || Primeira Liga 2018/2019

Zondag 13 januari 2019 - 18:30 uur

In de Primeira Liga 2018/2019 neemt Chaves het zondag 13 januari 2019 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Tondela. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal Eng. Manuel Branco Teixeira in Chaves.

Via de Chaves - Tondela live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Chaves - Tondela (2-1)

Het Primeira Liga duel tussen Chaves en Tondela is onder leiding van scheidsrechter António Emanuel Carvalho Nobre geëindigd in een 2-1 overwinning voor Chaves. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 20e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg Marcão Teixeira van Chaves via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. De eerste goal viel in de eerste helft, na 20 minuten was het André Luis die Chaves op een 1-0 voorsprong zette. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Chaves via een goal van L. Singh in de 57e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

In de 62e minuut werd Ricardo Costa van Tondela met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Tondela het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. In de 67e minuut werd Icaro van Tondela met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Tondela met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-1 eindigde in een overwinning voor Chaves.

LIVE Chaves - Tondela 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Chaves - Tondela teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Penalty gemist Chaves Penalty gemist Marcão Teixeira Chaves
20' Doelpunt Chaves Doelpunt André Luis Chaves 1-0
35' Gele kaart Chaves Gele kaart voor Marcão Teixeira Chaves
47' Gele kaart Tondela Gele kaart voor S. Peña Tondela
57' Doelpunt Chaves Doelpunt L. Singh met assist van Rúben Macedo Chaves 2-0
60' Wissel Tondela Wissel J. Murillo voor J. Delgado Tondela
62' Rode kaart Tondela Rode kaart voor Ricardo Costa Tondela
67' Rode kaart Tondela Rode kaart voor Icaro C. Arango Tondela
70' Gele kaart Chaves Gele kaart voor Rúben Macedo Chaves
72' Wissel Chaves Wissel Jefferson voor Rúben Macedo Chaves
78' Wissel Tondela Wissel A. Tembeng voor S. Peña Tondela
79' Wissel Chaves Wissel Niltinho voor William Chaves
88' Wissel Chaves Wissel Luís Martins voor Djavan Ferreira Chaves
97' Gele kaart Chaves Gele kaart voor Paulinho Chaves
Video hoogtepunten en samenvatting Chaves - Tondela
Opstellingen Chaves - Tondela
De opstellingen van Chaves en Tondela zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Chaves gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Tondela zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Chaves - Tondela

Chaves en Tondela treffen elkaar in de 17e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter António Emanuel Carvalho Nobre en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Chaves en Tondela in de Primeira Liga vond plaats op 4 maart 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Tondela. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is Tondela favoriet. 2 keer wist de ploeg van Chaves te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Chaves. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Chaves 0
Winst Tondela 2
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Chaves op een 18e positie staat, terwijl we Tondela terugvinden op de 12e plaats.