Nabeschouwing Desportivo Aves - Feirense (1-1) || Primeira Liga

Vrijdag 11 januari 2019 - 20:00 uur

In de Primeira Liga neemt Desportivo Aves het vrijdag 11 januari 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Feirense. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Clube Desportivo das Aves in Vila das Aves.

Via de Desportivo Aves - Feirense live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Desportivo Aves - Feirense (1-1)

In de Primeira Liga heeft de wedstrijd tussen Desportivo Aves en Feirense geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 43e minuut door L. Fariña, waarmee Desportivo Aves met 1-0 de leiding nam. Feirense kwam na 64 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van José Valencia, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Desportivo Aves - Feirense
Goals
1
1
Balbezit
58%
42%
Gele kaarten
0
3
Schoten totaal
22
5
Schoten op doel
7
3
Passes
380
286
Overtredingen
18
25
Buitenspel
3
4
Corners
6
1
LIVE Desportivo Aves - Feirense 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Desportivo Aves - Feirense teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
17' Gele kaart Feirense Gele kaart voor Tiago Gomes Feirense
18' Gele kaart Feirense Gele kaart voor Babanco Feirense
43' Doelpunt Desportivo Aves Doelpunt L. Fariña Desportivo Aves 1-0
64' Doelpunt Feirense Doelpunt José Valencia Feirense 1-1
68' Wissel Feirense Wissel S. Slavkov voor Edinho Feirense
70' Wissel Desportivo Aves Wissel Ricardo Rodrigues voor Hamdou Elhouni Desportivo Aves
74' Wissel Feirense Wissel Marco Soares voor Babanco Feirense
81' Wissel Desportivo Aves Wissel Bruno Gomes voor L. Fariña Desportivo Aves
82' Gele kaart Feirense Gele kaart voor Philipe Sampaio Feirense
86' Wissel Feirense Wissel Bruno Brigido voor Caio Secco Feirense
Opstellingen Desportivo Aves - Feirense
De opstellingen van Desportivo Aves en Feirense zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Desportivo Aves gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Feirense zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Desportivo Aves - Feirense

Desportivo Aves en Feirense treffen elkaar in de 17e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Manuel António Rodrigues Oliveira en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Desportivo Aves en Feirense elkaar treffen in de Primeira Liga.

Resultaat Aantal
Winst Desportivo Aves 0
Winst Feirense 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Desportivo Aves op een 17e positie staat, terwijl we Feirense terugvinden op de 16e plaats.

Tags
Desportivo Aves - Feirense Opstelling Desportivo Aves Opstelling Feirense Live Desportivo Aves - Feirense Live Desportivo Aves - Feirense kijken Desportivo Aves - Feirense kijken Live Desportivo Aves - Feirense stream Desportivo Aves - Feirense Fox Sports Nabeschouwing Desportivo Aves - Feirense Uitslag Desportivo Aves - Feirense Statistieken Desportivo Aves - Feirense Primeira Liga 2018/2019 Desportivo Aves - Feirense wedden Desportivo Aves - Feirense gokken Desportivo Aves - Feirense Unibet