Nabeschouwing Desportivo Aves - Sporting CP (1-3) || Primeira Liga 2018/2019

Zaterdag 13 april 2019 - 21:30 uur

In de Primeira Liga 2018/2019 neemt Desportivo Aves het zaterdag 13 april 2019 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Sporting CP. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Clube Desportivo das Aves in Vila das Aves.

Via de Desportivo Aves - Sporting CP live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Desportivo Aves - Sporting CP (1-3)

Het Primeira Liga duel tussen Desportivo Aves en Sporting CP is onder leiding van scheidsrechter Artur Manuel Ribeiro Soares Dias geëindigd in een 1-3 overwinning voor Sporting CP. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor Renan Ribeiro in de 4e minuut, waardoor Sporting CP met een man minder kwam te staan. De eerste goal viel in de eerste helft, na 24 minuten was het Luiz Phellype die Sporting CP op een 0-1 voorsprong zette. Door een benutte penalty kwam Desportivo Aves vervolgens op 1-1. Het was Claudio Falcão die vanaf 11 meter wist te scoren in de 33e minuut.

In de 44e minuut was het Sporting CP dat met 1-2 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van J. Mathieu. Na 84 minuten werd de voorsprong voor Sporting CP vergroot nadat Bruno Fernandes de 1-3 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Sporting CP.

LIVE Desportivo Aves - Sporting CP 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Desportivo Aves - Sporting CP teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Rode kaart Sporting CP Rode kaart voor Renan Ribeiro Sporting CP
7' Wissel Sporting CP Wissel R. Salin voor Jovane Cabral Sporting CP
22' Gele kaart Desportivo Aves Gele kaart voor L. Fariña Desportivo Aves
24' Doelpunt Sporting CP Doelpunt Luiz Phellype met assist van M. Acuña Sporting CP 0-1
33' Penalty Desportivo Aves Penalty Claudio Falcão Desportivo Aves 1-1
43' Gele kaart Desportivo Aves Gele kaart voor Diego Galo Desportivo Aves
44' Doelpunt Sporting CP Doelpunt J. Mathieu met assist van Wendel Sporting CP 1-2
48' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor N. Gudelj Sporting CP
46' Wissel Desportivo Aves Wissel José Varela voor Ponck Desportivo Aves
68' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor M. Acuña Sporting CP
71' Wissel Sporting CP Wissel I. Doumbia voor N. Gudelj Sporting CP
73' Wissel Desportivo Aves Wissel A. Diallo voor Vitor Gomes Desportivo Aves
78' Wissel Sporting CP Wissel Abdoulay Diaby voor Luiz Phellype Sporting CP
82' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor Raphinha Sporting CP
84' Doelpunt Sporting CP Doelpunt Bruno Fernandes met assist van S. Ristovski Sporting CP 1-3
85' Wissel Desportivo Aves Wissel Rúben Oliveira voor L. Fariña Desportivo Aves
92' Gele kaart Desportivo Aves Gele kaart voor Derley Desportivo Aves
Video hoogtepunten en samenvatting Desportivo Aves - Sporting CP
Opstellingen Desportivo Aves - Sporting CP
De opstellingen van Desportivo Aves en Sporting CP zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Desportivo Aves gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Sporting CP zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Desportivo Aves - Sporting CP

Desportivo Aves en Sporting CP treffen elkaar in de 29e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Artur Manuel Ribeiro Soares Dias en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Desportivo Aves en Sporting CP in de Primeira Liga vond plaats op 9 december 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sporting CP. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is Sporting CP favoriet. 4 keer wist de ploeg van Desportivo Aves te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Desportivo Aves. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Desportivo Aves 0
Winst Sporting CP 4
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Desportivo Aves op een 12e positie staat, terwijl we Sporting CP terugvinden op de 3e plaats.