Nabeschouwing Feirense - Tondela (2-4) || Primeira Liga 2018/2019

Zondag 4 november 2018 - 16:00 uur

In de Primeira Liga 2018/2019 neemt Feirense het zondag 4 november 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Tondela. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Marcolino de Castro in Santa Maria da Feira.

Via de Feirense - Tondela live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Feirense - Tondela (2-4)

Het Primeira Liga duel tussen Feirense en Tondela is onder leiding van scheidsrechter Hugo Filipe Ferreira de Campos Moreira Miguel geëindigd in een 2-4 overwinning voor Tondela. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door Bruno Monteiro, waarmee Tondela met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van Edinho in de 38e minuut zorgde er even later voor dat Feirense weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 54e minuut werd door de scheidsrechter opnieuw een strafschop gegeven. Dit keer was het Tómané van Tondela die de aanloop nam en niet faalde vanaf 11 meter: 1-2.

Na 66 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat João Silva de 2-2 maakte voor Feirense. Tondela leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 71 minuten op voorsprong na een goal van J. Murillo: 2-3. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 84e minuut en kwam op naam te staan van Tondela speler J. Delgado, die daarmee tekende voor de 2-4.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Hugo Filipe Ferreira de Campos Moreira Miguel en eindigde de wedstrijd dus met een 2-4 stand in het voordeel van Tondela.

LIVE Feirense - Tondela 2-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Feirense - Tondela teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Tondela Doelpunt Bruno Monteiro met assist van António Xavier Tondela 0-1
11' Gele kaart Feirense Gele kaart voor Vítor Bruno Feirense
26' Gele kaart Tondela Gele kaart voor Tómané Tondela
38' Penalty Feirense Penalty Edinho Feirense 1-1
54' Penalty Tondela Penalty Tómané Tondela 1-2
62' Wissel Tondela Wissel S. Peña voor C. Arango Tondela
63' Wissel Feirense Wissel Paraiba voor Tiago Mesquita Feirense
63' Wissel Feirense Wissel João Silva voor K. Alphonse Feirense
66' Doelpunt Feirense Doelpunt João Silva met assist van Vítor Bruno Feirense 2-2
71' Doelpunt Tondela Doelpunt J. Murillo met assist van S. Peña Tondela 2-3
81' Gele kaart Tondela Gele kaart voor S. Peña Tondela
81' Gele kaart Feirense Gele kaart voor Tiago Silva Feirense
83' Wissel Tondela Wissel J. Delgado voor J. Murillo Tondela
84' Doelpunt Tondela Doelpunt J. Delgado met assist van Tómané Tondela 2-4
86' Wissel Tondela Wissel Jorge Fernandes voor António Xavier Tondela
86' Wissel Feirense Wissel B. Gómez voor Luís Machado Feirense
87' Gele kaart Feirense Gele kaart voor Paraiba Feirense
90' Gele kaart Tondela Gele kaart voor J. Delgado Tondela
92' Gele kaart Feirense Gele kaart voor Bruno Nascimento Feirense
Video hoogtepunten en samenvatting Feirense - Tondela
Opstellingen Feirense - Tondela
De opstellingen van Feirense en Tondela zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Feirense gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Tondela zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Feirense - Tondela

Feirense en Tondela treffen elkaar in de 9e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Hugo Filipe Ferreira de Campos Moreira Miguel en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Feirense en Tondela in de Primeira Liga vond plaats op 14 januari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Tondela. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Feirense favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Tondela slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Feirense 2
Winst Tondela 1
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Feirense op een 13e positie staat, terwijl we Tondela terugvinden op de 16e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is motregen.