Nabeschouwing Marítimo - Desportivo Aves (0-1) || Primeira Liga 2018/2019

Zaterdag 9 februari 2019 - 16:30 uur

In de Primeira Liga 2018/2019 neemt Marítimo het zaterdag 9 februari 2019 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Desportivo Aves. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio dos Barreiros (Funchal (Ilha da Madeira)) in Ilha da Madeira.

Via de Marítimo - Desportivo Aves live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Marítimo - Desportivo Aves (0-1)

Het Primeira Liga duel tussen Marítimo en Desportivo Aves is onder leiding van scheidsrechter Rui Manuel Gomes Costa geëindigd in een 0-1 overwinning voor Desportivo Aves. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door Baldé, waarmee Desportivo Aves met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Desportivo Aves.

LIVE Marítimo - Desportivo Aves 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Marítimo - Desportivo Aves teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt Desportivo Aves Doelpunt Baldé met assist van Luquinhas Desportivo Aves 0-1
35' Wissel Marítimo Wissel Rodrigo Pinho voor Gamboa Marítimo
55' Wissel Marítimo Wissel André Teles voor Bebeto Marítimo
67' Wissel Marítimo Wissel Getterson voor Valente Marítimo
70' Wissel Desportivo Aves Wissel L. Fariña voor Bruno Braga Desportivo Aves
74' Wissel Desportivo Aves Wissel Erik voor Luquinhas Desportivo Aves
75' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor André Teles Marítimo
78' Gele kaart Desportivo Aves Gele kaart voor Erik Desportivo Aves
80' Gele kaart Desportivo Aves Gele kaart voor Q. Beunardeau Desportivo Aves
82' Wissel Desportivo Aves Wissel M. Miloš voor Baldé Desportivo Aves
91' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor Rodrigo Pinho Marítimo
Video hoogtepunten en samenvatting Marítimo - Desportivo Aves
Opstellingen Marítimo - Desportivo Aves
De opstellingen van Marítimo en Desportivo Aves zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Marítimo gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Desportivo Aves zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Marítimo - Desportivo Aves

Marítimo en Desportivo Aves treffen elkaar in de 21e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Rui Manuel Gomes Costa en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Marítimo en Desportivo Aves in de Primeira Liga vond plaats op 2 september 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Marítimo. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide ploegen is Marítimo favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Desportivo Aves slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Marítimo 2
Winst Desportivo Aves 0
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Marítimo op een 13e positie staat, terwijl we Desportivo Aves terugvinden op de 16e plaats.