Nabeschouwing Marítimo - Porto (0-2) || Primeira Liga 2018/2019

Zaterdag 3 november 2018 - 19:00 uur

In de Primeira Liga 2018/2019 neemt Marítimo het zaterdag 3 november 2018 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Porto. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio dos Barreiros (Funchal (Ilha da Madeira)) in Ilha da Madeira.

Via de Marítimo - Porto live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Marítimo - Porto (0-2)

Het Primeira Liga duel tussen Marítimo en Porto is onder leiding van scheidsrechter Carlos Miguel Taborda Xistra geëindigd in een 0-2 overwinning voor Porto. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Pas in de tweede helft vond het eerste opmerkelijke moment in de wedstrijd plaats. Porto kreeg in de 64e minuut een strafschop toegekend, die door M. Marega werd genomen en gemist. Hierdoor bleef de stand onveranderd op 0-0 staan. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 70 minuten was het Otavinho die Porto op een 0-1 voorsprong zette. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-1 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Porto via een goal van M. Marega in de 73e minuut verder uit naar een stand van 0-2.

In de 82e minuut werd Danny van Marítimo met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Marítimo het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Porto.

LIVE Marítimo - Porto 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Marítimo - Porto teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor Jean Cleber Marítimo
25' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor Africo Lucas Marítimo
30' Gele kaart Porto Gele kaart voor Danilo Pereira Porto
52' Gele kaart Porto Gele kaart voor M. Marega Porto
60' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor Zainadine Junior Marítimo
62' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor Africo Lucas Marítimo
64' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor Danny Marítimo
64' Penalty gemist Porto Penalty gemist M. Marega Porto
67' Wissel Porto Wissel Otavinho voor M. Pereira Porto
70' Doelpunt Porto Doelpunt Otavinho met assist van M. Marega Porto 0-1
73' Doelpunt Porto Doelpunt M. Marega met assist van Otavinho Porto 0-2
74' Wissel Marítimo Wissel J. Correa voor Africo Lucas Marítimo
74' Wissel Porto Wissel H. Herrera voor Tiquinho Porto
79' Wissel Porto Wissel C. Mbemba voor Y. Brahimi Porto
80' Wissel Marítimo Wissel Valente voor Fabricio Baiano Marítimo
82' Rode kaart Marítimo Rode kaart voor Danny Marítimo
90' Wissel Marítimo Wissel Rodrigo Pinho voor Joel Marítimo
Video hoogtepunten en samenvatting Marítimo - Porto
Opstellingen Marítimo - Porto
De opstellingen van Marítimo en Porto zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Marítimo gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Porto zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Marítimo - Porto

Marítimo en Porto treffen elkaar in de 9e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Carlos Miguel Taborda Xistra en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Marítimo en Porto in de Primeira Liga vond plaats op 29 april 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Porto. Op basis van de afgelopen 24 duels tussen beide teams is Porto favoriet. 17 keer wist de ploeg van Marítimo te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Marítimo. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Marítimo 3
Winst Porto 17
Totaal 24

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Marítimo op een 12e positie staat, terwijl we Porto terugvinden op de 1e plaats.