Nabeschouwing Moreirense - Boavista (2-1) || Primeira Liga 2018/2019

Zaterdag 22 december 2018 - 21:30 uur

In de Primeira Liga 2018/2019 neemt Moreirense het zaterdag 22 december 2018 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Boavista. De wedstrijd wordt gespeeld in Parque Desportivo Comendador Joaquim de Almeida Freitas in Moreira de Cónegos.

Via de Moreirense - Boavista live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Moreirense - Boavista (2-1)

Het Primeira Liga duel tussen Moreirense en Boavista is onder leiding van scheidsrechter Manuel António Rodrigues Oliveira geëindigd in een 2-1 overwinning voor Moreirense. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door Mateus, waarmee Boavista met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van Nenê in de 28e minuut zorgde er even later voor dat Moreirense weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 36e minuut kreeg Neris van Boavista voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Boavista de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de 48e minuut was het Moreirense dat op een 2-1 voorsprong kwam na een goal van Arsénio, die daarmee ook meteen de wedstrijd besliste.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Manuel António Rodrigues Oliveira, waardoor Moreirense dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Moreirense - Boavista 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Moreirense - Boavista teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt Boavista Doelpunt Mateus met assist van Rafael Costa Boavista 0-1
26' Gele kaart Boavista Gele kaart voor Helton Leite Boavista
28' Penalty Moreirense Penalty Nenê Moreirense 1-1
30' Gele kaart Boavista Gele kaart voor Neris Boavista
36' Tweede gele kaart Boavista Tweede gele kaart voor Neris Boavista
39' Wissel Boavista Wissel Raphael Silva voor André Claro Boavista
48' Doelpunt Moreirense Doelpunt Arsénio Moreirense 2-1
54' Gele kaart Boavista Gele kaart voor Raphael Silva Boavista
56' Wissel Boavista Wissel Rochinha voor Fábio Espinho Boavista
62' Wissel Moreirense Wissel B. Aouacheria voor Heriberto Tavares Moreirense
66' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor M. Aberhoune Moreirense
75' Wissel Boavista Wissel K. Ibrahim voor Mateus Boavista
79' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor Fabio Pacheco Moreirense
83' Wissel Moreirense Wissel Pedro Nuno voor Fabio Pacheco Moreirense
85' Gele kaart Boavista Gele kaart voor Talocha Boavista
85' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor Arsénio Moreirense
90' Wissel Moreirense Wissel D. Texeira voor Arsénio Moreirense
Video hoogtepunten en samenvatting Moreirense - Boavista
Opstellingen Moreirense - Boavista
De opstellingen van Moreirense en Boavista zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Moreirense gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Boavista zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Moreirense - Boavista

Moreirense en Boavista treffen elkaar in de 14e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Manuel António Rodrigues Oliveira en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Moreirense en Boavista in de Primeira Liga vond plaats op 9 april 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Moreirense. Op basis van de afgelopen 8 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Moreirense als Boavista wisten 3 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 2 keer in een gelijkspel.

Winst Moreirense 3
Winst Boavista 3
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Moreirense op een 10e positie staat, terwijl we Boavista terugvinden op de 12e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mist.