Nabeschouwing Moreirense - Desportivo Aves (1-0) || Primeira Liga

Maandag 7 januari 2019 - 18:00 uur

In de Primeira Liga neemt Moreirense het maandag 7 januari 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Desportivo Aves. De wedstrijd wordt gespeeld in Parque Desportivo Comendador Joaquim de Almeida Freitas in Moreira de Cónegos.

Via de Moreirense - Desportivo Aves live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Moreirense - Desportivo Aves (1-0)

Het Primeira Liga duel tussen Moreirense en Desportivo Aves is onder leiding van scheidsrechter Manuel Mota geëindigd in een 1-0 overwinning voor Moreirense. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 76e minuut door M. Ndiaye, waarmee Moreirense met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Moreirense dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Moreirense uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Moreirense - Desportivo Aves
Goals
1
0
Balbezit
49%
51%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
17
8
Schoten op doel
9
4
Aanvallen
121
105
Gevaarlijke aanvallen
49
33
Passes
412
426
Overtredingen
12
13
Buitenspel
1
4
Corners
5
2
Wissels
3
3
LIVE Moreirense - Desportivo Aves 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Moreirense - Desportivo Aves teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
47' Gele kaart Desportivo Aves Gele kaart voor Vitor Desportivo Aves
65' Wissel Desportivo Aves Wissel Hamdou Elhouni voor Baldé Desportivo Aves
68' Wissel Moreirense Wissel P. Rodríguez voor Arsénio Moreirense
76' Doelpunt Moreirense Doelpunt M. Ndiaye Moreirense 1-0
78' Wissel Desportivo Aves Wissel Ricardo Rodrigues voor Rúben Oliveira Desportivo Aves
79' Wissel Moreirense Wissel D. Texeira voor Nenê Moreirense
81' Wissel Desportivo Aves Wissel Bruno Gomes voor Nildo Petrolina Desportivo Aves
93' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor R. Halliche Moreirense
93' Wissel Moreirense Wissel Ivanildo Fernandes voor Chiquinho Moreirense
Opstellingen Moreirense - Desportivo Aves
De opstellingen van Moreirense en Desportivo Aves zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Moreirense gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Desportivo Aves zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Moreirense - Desportivo Aves

Moreirense en Desportivo Aves treffen elkaar in de 16e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Manuel Mota en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Moreirense en Desportivo Aves elkaar treffen in de Primeira Liga.

Resultaat Aantal
Winst Moreirense 0
Winst Desportivo Aves 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Moreirense op een 7e positie staat, terwijl we Desportivo Aves terugvinden op de 17e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Moreirense - Desportivo Aves Opstelling Moreirense Opstelling Desportivo Aves Live Moreirense - Desportivo Aves Live Moreirense - Desportivo Aves kijken Moreirense - Desportivo Aves kijken Live Moreirense - Desportivo Aves stream Moreirense - Desportivo Aves Fox Sports Nabeschouwing Moreirense - Desportivo Aves Uitslag Moreirense - Desportivo Aves Statistieken Moreirense - Desportivo Aves Primeira Liga 2018/2019 Moreirense - Desportivo Aves wedden Moreirense - Desportivo Aves gokken Moreirense - Desportivo Aves Unibet